Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype - při zavolání spadne,proč

Od: kazi516* odpovědí: 4 změna:

když mám vše nastavené, zkontrolované v "nástrojích" jakmile zavolám já spadne, když mě někdo volá tak je to v pořádku, ale také ne vždy. npř. já ho vidím, ale neslyším, ale druhá strana vidí i slyší. Já sama volat nemohu, okamžitě to padá. Dokonce odinstalováno a opět nainstalováno a je to zase stejné. Co s tím, prosím?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste nainstalovat jinou verzi. Zobrazí se po pádu aplikace nějaké hlášení?

hodnocení

0x

Taky to může záviset n avýkonu počítače, případně na množství souběžně spuštěných programů.

(Na okraj - k té radě instalovat jinou verzi: starší verze programů najdete na oldapps.com/...)

skipinka
hodnocení

0x

Taky se mi tohle občas stávalo, když jsem měla malé ramky a hodně spuštěných aplikací na pozadí. Zkuste při volání vypnout explorer, opera apod., zavřete si poštu atd. no prostě všechno co by mohlo zpomalovat PC a hlavně ramky.

A co připojení jakou máte rychlost?

marketa115*
hodnocení

0x

Taky záleží jaký máte windows. Já mám win7 a se skypem mám stejné problémy, jelikož ještě i ta nejnovější verze není na win7 přizpůsobena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]