Nejste přihlášen/a.
Jak se fotí na PC ( soubory , výsledky hledání , ...) a do které složky se to ukládá.
Print Screen je univerzální možnost, která je k dispozici na každém počitadle, ovšem ofotí celou obrazovku. Uloží to do schránky a odtamtud to mohu dosat třeba přes to Malování, nebo tím Ctrl V, jak to popisuje hejkal. Řada programů umí ofotit vybranou část; umějí to programy na zpracování fotek jako třeba IrfanView (klávesou C nebo přes menu volby-sejmout/otisk obrazovky vyvoláte dialogové okno), XnView (nástroje-snímání obrazovky) a určitě i další, defaultně se to ukládá do schránky, ale u programů s dialogovým oknem to lze navolit. Pak jsou speciální programy, které umějí mohem více, třeba sejmout video, vybrat libovolnou část obrazovky (přložený obrázek), snímek upravovat... (já používám Ashampoo snap, ten je ale placený, tuším 10 dolarů, na Slunečnici chtějí 850 vočí). Na Slunečnici jsem našel taky free program, zkušenosti s nimi nemám.
Všechno špatně ... myslím jak tam dostal tu stránku se svými programy a další stránky kde poukazuje na problémy co má s PC
Schránka ve Windows je "jakoby"prostor, do kterého se informace uloží do doby, kdy se z ní zase někam přemístí. U Windows se každým vložením nové informace ta stará vymaže. Dá se schránka rozšířit různými pomůckami nebo programy, já jsem si například našel rozšíření schránky na 25 samostatných vložení, na základě mého úplně prvního dotazu tady na poradnu ... poradte.cz/... tam je odkaz na množství způsobů.
Ještě doplním hanhera, že vložit obsah schránky se dá i v mnoha jiných programech, např. Word, Excel, a vůbec běžících pod Windows
doplněno 21.06.10 11:40:myslím, že právě teď bude tazatel potřebovat trochu času, aby si všechny nabídnuté informace utřídil a uložil na vlastní harddisk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.