Nejste přihlášen/a.
Tato hláška se mi zobrazuje při práci na Aukru při vkládání fotek do inzerátů od té doby,co jsem změnila intern.prohlížeč Explorer na CHrom.Mám i Operu,ale také problémy
NO_MODIFICATION_ALLOWED:ERR:DOM Exception7
nejsem nějakým přeborníkem v PC,ale už si nevím rady,nemohu ani pokračovat v práci,fota mi šla vkládat pouze v internet Explorer a ten nyní,světe div se nemohu najít!Ani když jsem stáhla Explorer 8,problémy nastávají s instalací.
Chtěla bych se vrátit zpět do stavu,v jakém PC byl,bohužel se začínám zamotávat do něčeho,co sama nezvládám.
Chrom by mi vyhovoval,je rychlý a umím se v něm orientovat,nějak si ale nerozumí z Aukrem
Děkuji mkoc všem za radu.
2x
Aukro podporuje Google Chrome jen částečně.
Lepší pro plnohodnotnou práci je IE, ale spíše Mozzila.
Tak jsme to zakřikli...Mozilla super,ale ted bude devět večer a problémy nastaly...Možná je to chyba na Aukru,ale nejdou vkládat fota do aukcí,včera jsem to zkoušela a bylo to OK![]()
Tak fota nevládejte na Aukro, ale někam jinam. Je to zadarmo, a můžete jich tam mít třeba milion.
no na Aukro je musím dávat,když tam dělám inzerci,ale chápu,jak to asi myslíte,jako úložiště používám Rajce
chyba byla v Aukru,Mozilla vrčí bez zádrhelů...huráááá
no,jde to...
.Hlavně se má člověk kam obrátit,když je problém.Jsou tady moc ochotní lidi,kteří mi už nejednou pomohli...Díky všem![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.