Nejste přihlášen/a.
Tato hláška se mi zobrazuje při práci na Aukru při vkládání fotek do inzerátů od té doby,co jsem změnila intern.prohlížeč Explorer na CHrom.Mám i Operu,ale také problémy
NO_MODIFICATION_ALLOWED:ERR:DOM Exception7
nejsem nějakým přeborníkem v PC,ale už si nevím rady,nemohu ani pokračovat v práci,fota mi šla vkládat pouze v internet Explorer a ten nyní,světe div se nemohu najít!Ani když jsem stáhla Explorer 8,problémy nastávají s instalací.
Chtěla bych se vrátit zpět do stavu,v jakém PC byl,bohužel se začínám zamotávat do něčeho,co sama nezvládám.
Chrom by mi vyhovoval,je rychlý a umím se v něm orientovat,nějak si ale nerozumí z Aukrem
Děkuji mkoc všem za radu.
Aukro podporuje Google Chrome jen částečně.
Lepší pro plnohodnotnou práci je IE, ale spíše Mozzila.
Tak jsme to zakřikli...Mozilla super,ale ted bude devět večer a problémy nastaly...Možná je to chyba na Aukru,ale nejdou vkládat fota do aukcí,včera jsem to zkoušela a bylo to OK
Tak fota nevládejte na Aukro, ale někam jinam. Je to zadarmo, a můžete jich tam mít třeba milion.
no na Aukro je musím dávat,když tam dělám inzerci,ale chápu,jak to asi myslíte,jako úložiště používám Rajce
chyba byla v Aukru,Mozilla vrčí bez zádrhelů...huráááá
no,jde to....Hlavně se má člověk kam obrátit,když je problém.Jsou tady moc ochotní lidi,kteří mi už nejednou pomohli...Díky všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.