Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

NO_MODIFICATION_ALLOWED.ERR:DOM Exception7

Od: martan37* odpovědí: 10 změna:

Tato hláška se mi zobrazuje při práci na Aukru při vkládání fotek do inzerátů od té doby,co jsem změnila intern.prohlížeč Explorer na CHrom.Mám i Operu,ale také problémy

NO_MODIFICATION_ALLOWED:ERR:DOM Exception7

nejsem nějakým přeborníkem v PC,ale už si nevím rady,nemohu ani pokračovat v práci,fota mi šla vkládat pouze v internet Explorer a ten nyní,světe div se nemohu najít!Ani když jsem stáhla Explorer 8,problémy nastávají s instalací.

Chtěla bych se vrátit zpět do stavu,v jakém PC byl,bohužel se začínám zamotávat do něčeho,co sama nezvládám.

Chrom by mi vyhovoval,je rychlý a umím se v něm orientovat,nějak si ale nerozumí z Aukrem

Děkuji mkoc všem za radu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Aukro podporuje Google Chrome jen částečně.

Lepší pro plnohodnotnou práci je IE, ale spíše Mozzila.

martan37*
hodnocení

ZKUSÍM TEDY MOZZILU,SNAD TO BUDE OK

hanher*

Ne snad, určitě! *smich*

Alespoň já s ní na Aukru nemám sebemenší problém.

martan37*
hodnocení

Tak jsme to zakřikli...Mozilla super,ale ted bude devět večer a problémy nastaly...Možná je to chyba na Aukru,ale nejdou vkládat fota do aukcí,včera jsem to zkoušela a bylo to OK*zed*

hanher*

Tak fota nevládejte na Aukro, ale někam jinam. Je to zadarmo, a můžete jich tam mít třeba milion.

martan37*
hodnocení

no na Aukro je musím dávat,když tam dělám inzerci,ale chápu,jak to asi myslíte,jako úložiště používám Rajce

chyba byla v Aukru,Mozilla vrčí bez zádrhelů...huráááá

hanher*

Už na to koukám, jste hotový Second hand *smich*

martan37*
hodnocení

no,jde to...*uspech*.Hlavně se má člověk kam obrátit,když je problém.Jsou tady moc ochotní lidi,kteří mi už nejednou pomohli...Díky všem*tuc*

hanher*

No, není za co.

A pokud Vám něco na Aukru nepůjde tak nezoufejte, není to Vaše chyba.

Není den, kdy by na Aukru šlo všechno tak jak má.

martan37*
hodnocení

to máte tedy pravdu.Pěkný víkend.M*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]