Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi Skype zabírá celý výkon CPU?

Od: hanher* odpovědí: 9 změna:

Ahoj všem,

chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví, proč mi Skype zabírá celý výkon PC.

Normálně nezabírá skoro nic, pak mu ale "hrábne", a je to...

Za případné rady předem díky.

Proč mi Skype zabírá celý výkon CPU?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

0x

Zkus Skype přeinstalovat

bena*
hodnocení

0x

Já bych mu nastavil nízkou prioritu. Klikněte na proces pravým tlačítkem a tam klikněte na Nastavit prioritu → Nízká

Nízkou prioritu mám běžně nastavenou u Skypu a Windows Messengeru.

Skype přeinstalovat - nevím, jestli to pomůže.

sondaw*

Zkusit může, co to udělá, já mám nastavenou na normal a žádné vytížení procesoru nemám

celp*
hodnocení

0x

Zdarec.Jaká je kofigurace PC?A kolik má naběháno?

hanher*
hodnocení

Přeinstalace nepomohla, občas se ještě sekne...

Je to na počítači dětí, je to snad nějaká 866 MHz potvora, ale do teď to šlo v pohodě...

Jim to na ty jejich pohádky apod stačí...

celp*

Asi se blíží odchod do PC nebe.

bena*
hodnocení

0x

Stáhnete a aninstalujte si program Advanced SystemCare a počítač vyčistěte. Udělejete i Diagnózu systému. Tam akorát odznačte první políčko - Optimalizace systému. Takže nechte zaškrtlé poslední tři možnosti.

Pak bych Vás prosil o vypsání všech programů ve StartUp. S seznamu se dostanete pomocí Advanced SystemCaru, pomocí Utilitek. Tam najdete StartUp.

hanher*
hodnocení

Díky Beno,

našlo mi to docela dost sajrajtu, a vypadá to, že PC běží svižněji, a Skype se asi taky už vzpamatoval...

bena*

Není zač.

Kdykoliv budete něco potřebovat, víte kam napsat → honza.bencik@hotmail.com

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]