Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SU3500 + 720P mkv video

Od: ondra9* odpovědí: 2 změna:

Mám Acer 5810T s jednojádrem SU3500 a grafikou X4500MHD která umí akcelerovat video. Když spustím video tak běží fajn, dám fullscreen a je to takový.. prostě to není ono, ne 100% plynulý.. co stím? mám W7 64bit. Když se podívám do správce úloh tak procesor běží 20-50% takže by to nebylo tím že to nestíhá. Vyzkoušel jsem mnoho návodu s různýma přehrávačema, různý kodeky atd. Nakonec jsem skončil u Splash Lite kde to je nejlepší ale pořád tomu něco chybí. Nevíte kde je chyba?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirdikapapapa
hodnocení

0x

podle mě na 90 % u grafiky nemůžeš od integrovaný grafiky a 1 jádrového procesoru moc očekávat. vem si že já na mém starém PC mam Athlon 1,66 ghz a Gforce 6200 128 MB a napr. format AVI nejde ve fullscreenu mco plynule.

ondra9*
hodnocení

Imho ale tenhle problém mám asi jen já, někomu prej funguje na Athlon Neo 1,6ghz solo a x4500mhd a jde to plynule.. Což je prej +- stejně silnej procesor

doplněno 19.06.10 21:02:

viz tohle video :

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]