Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký program na stahování dat

Od: kovalcuk odpovědí: 7 změna:

chtel jsem se zeptat jaky program je nastahovoni dobrej

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Předpokládám že "na stahování", ale netuším čeho odkud. Vzhledem k rubrice tuším, že jde o programy, ovladače, video, nebo něco podobného, ale více z dotazu nevím.

hodnocení

0x

Na klasické stahování doporučuji Flashget:

flashget.com/...

A na torrenty uTorrent:

utorrent.cz/...

marenka*

Tak zase díky, už jsem Flashget stáhla. Já před přeinstalací měla JDownloader, ale ten se hrozně pomalu načítal. Jenom ta čeština mi chybí, ale snad to za chvíli pochopim i bez ní. *uf*

Flashget je v češtině. Hledej v menu Zobrazit - Jazyk.

marenka*

Spidere, mě je úplně trapně, v tomhle se pohybovat umím, ale podívej, mě to nabízí jenom čínu a anglinu. *zed**plac*

doplněno 19.06.10 12:14:

Jinak super program, už jsem stáhla update ccleaneru, všechno si dělá sám a přehledně, hezky jsou vidět procenta stažení, ale z odkazu na rapidshare jsem sosla jenom ikonu souboru. Tak by to tu čj chtělo. Návod na Flash get jsem nemohla na netu najít. Ach jo, přijdu si jak negramot.

Jaký program na stahování dat

hop®
hodnocení

0x

...na youtube a redtube třeba "atube"...

bena*
hodnocení

0x

Já používám Download Accelerator Plus. Je integrován přímo do prohlížeče. Dobrý je i Flashget nebo Internet Download Manager.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]