Nejste přihlášen/a.
chtel jsem se zeptat jaky program je nastahovoni dobrej
Předpokládám že "na stahování", ale netuším čeho odkud. Vzhledem k rubrice tuším, že jde o programy, ovladače, video, nebo něco podobného, ale více z dotazu nevím.
Tak zase díky, už jsem Flashget stáhla. Já před přeinstalací měla JDownloader, ale ten se hrozně pomalu načítal. Jenom ta čeština mi chybí, ale snad to za chvíli pochopim i bez ní.
Spidere, mě je úplně trapně, v tomhle se pohybovat umím, ale podívej, mě to nabízí jenom čínu a anglinu.
Jinak super program, už jsem stáhla update ccleaneru, všechno si dělá sám a přehledně, hezky jsou vidět procenta stažení, ale z odkazu na rapidshare jsem sosla jenom ikonu souboru. Tak by to tu čj chtělo. Návod na Flash get jsem nemohla na netu najít. Ach jo, přijdu si jak negramot.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.