Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte o nějakém ovladači pro USB 2 pro Win 2000. Na CD od základní desky mám jen ovladač pro Win98-Me a píšou tam, že Win 2000 má svůj ovladač v Service Packu 4. Mě to ale chodí pořád jen rychlostí kolem 1 MB/s, což je asi jen USB 1. Díky za rady
Takže máš win2kSP4, odbře tak zkus ze správce zařízení odebrat usb řadič,měl by se sám normálně doinstalovat po restartu. Další věcí je že to zařízení co komunikuje s tvojí deskou tak musí umět taky USB2.0,jinak se rychlost řídí tím pomalejším z dvojice
pavel2*
To jsem zkoušel, odebral jsem všechny USB řadiče, bylo jich tam asi 9, po restartu se samy doinstalovaly, ale zase jen jako USB1, a jeden chtěl ovladač z CD, konkrétně soubor IUSBEHCI.SYS. Ten na CD od desky je, ale jen ve složce Win9x-Me, a když jsem ho nainstaloval, tak ve Správci zařízení je pořád chyba. Chci zprovoznit novou USB flash paměť a ta samozřejmě USB2 umí, na jiném PC kopírovala i 20 MB/s.
Tak v tom případě mrkni na web výrobce desky třeba tam něco bude,já jsem tady našel pro epox mimo jiné: www.google.com/se/...= tak na to mrkni,jo a ještě jukni do biosu zda tam máš usb 2.0 (většinou to tam je trochu jinak např fast usb atd) povolené
pavel2*
Díky, už mi to jde, stačilo stáhnout novější ovladač čipsetu k základní desce. S původní verzí co byla na CD to nešlo, s novou to už chodí jako USB2.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.