Nejste přihlášen/a.
Potřebovala bych poradit s ICQ- minulý týden nám začalo padat. Program se spouští ale nespustí a PC hlásí že program ICQ přestal pracovat. je to verze 7.2. Několikrát jsem to přeinstalovávala a to i v režimu kompatibility a jako správce, ale padá to stále. Máme win 7. Děkuji za rady
Tu verzi 7 opravdu odinstalujte, jsou s ní neskonalé problémy. Tady je odkaz na poslední dostupnou šestkovou verzi:
Díky moc. Už jsem si to sosla. Spidere, to tu starou musím nejdřív odinstalovat? Nebo se to "přehodí" samo?
Moc díky. Sice jsem si musela napsat pro nové heslo, protože staré jsem si už nepamatovala, ale hned se mi do šestky začala cpát aktualizace na novou verzi. Asi 3 krát
na vašem místě bych zkusil jiný icq klient. Můj osobní tip je free apikace Digsby, oblíbený je rovněž zdarma QIP, pak mnohé verze Mirandy anebo free verze Trillianu.
Věřím, že alespoň jeden z navržených programů vám poběží. Oficiální ICQ klient jsem neměl nikdy a to zdůvodů spousty reklam a virů, které se přes něj šíří. Jiní klienti zvládnou vše co ICQ a i mnohé navíc.
ICQ nemám vůbec rád. Ale jak tu bylo řečeno - nainstalovat satrší verzi nebo lépe QIP, Trilian, Disgby, Pidgin, Mirandu nebo nejlépe přejít na jinou síť, například Windows Live Messneger (zvaný také jako MSN Messenger) nebo Skype.
S ICQ jsou problému už od jeho vzniku Doporučuji ICQ nepoužívat, viz. licenční smlouva.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.