Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám problém a opět prosím o pomoc.
Z důvodu opakované neúspěšné aktualizace jsem se rozhodl pro reinstal firewallu Comodo.Přes Ovládací panely ►Přidat nebo odebrat programy se mi to nepodařilo,jenom to probliklo.Napadlo mě,že by mohl běžet nějaký proces a proto mi to pouze probliklo.Po dlouhém hledání a zkoušení (www.processlibrary.com) jsem se rozhodl ukončit proces cfp.exe,který patří tomuto firewallu.Poté jsem tento firewall opět zkusil odinstalovat přes Ovládací panely.Opět tam jen ,,něco" velmi rychle probliklo a nic.
Tak jsem se rozhodl pro odinstalaci přes Start ►Všechny programy ►Comodo ►COMODO Internet Security ► Uninstall or upgrade.Při kliknutí na Uninstall or upgrade na mě vyskočí tato hláška (viz obrázek níže).
Napadá někho,prosím,nějaké rozumné řešení,jak tento firewall rozumně odinstalovat?
Také mě napadlo smazat ho natvrdo v C:Program Files,ovšem bojím se,že by někde zbyly třeba nějaké zbytky nebo nějaké záznamy v nějakém registru a já už bych ho nemohl nainstalovat znova...
Předem děkuju za odpověď.
P.S.Nejen pro Fidoneta : Po vyřešení tohoto problému ohodnotím každou kvalitnější odpověď...
Pepyku, ještě někde běží buď proces nebo služba cmdagent.exe, kterou je potřeba také ukončit. Zkus ji vyhledat a ukončit, odinstalaci zkus s Revo Uninstallerem
Ještě jednou vám děkuju.
Nainstalovat novou verzi rovnou bez předchozí odinstalace se nepovedla,stejně jako odinstalování v nouzovém režimu (že to ale fuška,než jsem se do něj dostal... ).Nakonece jsem použil RevoUninstaller,smazal všechny zbytky a poté nainstaloval nejnovější verzi Comodo Internet Security.Problém byl zřejmě v tom instalačním souboru.Pokoušel jsem se nainstalovat verzi 3.8.?,která nějak ,,,stávkovala".Poté jsem zkusil nejnovější verzi 4.1? a vypadá to,že je vše OK...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.