Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otevřít dokument typu MSINFO?

Od: 123mirek® odpovědí: 11 změna:

Stáhnul jsem si program a k němu jsou informace v dokumentu msinfo, ale nejde mi otevřít. Co s tím?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

3x

Z jiné diskuse... Totez plati pro prispevek 181. Uz to tam je napsano. K tomu uz jen poznamku,dokument MSinfo neotvirat dvojklikem, pokud nemate nainstalovan editor (DAMN NFO Viewer), jinak v Total Comm. oznacit a F3, popr. v prostredi Windows klik pravym a Otevrit v programu ...(Notepad).A prave v tomto dokumentu (MSinfo), se clovek dozvi vse, na co se pta.

17.06.10 14:48

Hlava 22

marenka*
Kartaginče.. to myslíte tohle?

Dokud nebudeš ležet bradou vzhůru, musíš bojovat!
doplněno 17.06.10 14:59:

Ježíš, něco se mi stalo s PC. Odpověď se mi zobrazila prapodivně, já tam vkládala jenom větu:

Dokud nebudeš ležet bradou vzhůru, musíš bojovat!

No a teď jsem bradou vzhůru já. Hnědý rámeček s reklamami gůgle :D mi lítá před příspěvky na špatné straně že zaclání a já nevidím. *zed*

hodnocení

Děkuji Vám za dobrou odpověď.

PS: reklama od Gogle mi taky brání ve čtení přízpěvků.

charlies*
hodnocení

1x

Není to *.nfo soubor? Ten se dá zobrazit přes Poznámkový blok a jestli se nepletu, tak .nfo se dávají většinou k nelegálnímu softwaru.

pepyk93*

Více o formátu *.nfo zde (v AJ) :

fileinfo.com/...

Používá se ve více přídadech.První příklad je právě ten,který uvádí charlies...:)

hodnocení

0x

A jakou ten dokument má koncovku?

hodnocení

Readme dokument MSInfo. Toť vše.

Msinfo není koncovka. Pokud je tam skutečně NFO, tak třeba v Total Commanderu to otevřeš klávesou F3 či F4. Ve Windows pak v již zmíněném poznámkovém bloku.

hodnocení

Koncovku to nemá. Má to pouze modrou ikonku monitoru.

Koncovku to mít asi bude, ale bude skrytá. Rady v čem to otevřít již máš, potřebuješ ještě něco?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]