Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit defender

Od: mirdax* odpovědí: 3 změna:

Stáhnul jsem si Wndows Defender, nastavil frekvenci skenování a teď, pokaždé, když chci spustit Defender, mi to napíše, že je vypnutý. Neví někdo, jak to nastavit správně?

Dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Defendera mám sice vypnutého, ale všechna nastavení najdeš v Možnostech, jak je v odkazu od spidera

Nastav si tam plán spouštění, označ Použít ochranu v reálném čase, zobrazovat ikonu v oznamovací oblasti (Vždy),

U ochrany v reálném čase si označ všechny položky u zabezpečovacích agentů a v Možnosti správce označ obě položky

Program by se ti měl spouštět poto při každém spuštění PC, aspoň u mne to tak bylo, když jsem ho zkoušela

hodnocení

1x

No výrobce k tomu nic moc nepíše. Podívej se tedy, jak má být program nastaven na Automatické vyhledávání:

microsoft.com/...

mirdax*
hodnocení

Díky za rady, myslím, že to mám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]