Nejste přihlášen/a.
Stahování a rozbalování souboru RAR už ovládám.Ale těď jsem narazil na problém.Některé soubory RAR jsou navíc ještě zakódovaný heslem.Je možné to heslo získat a kde?
Existují i programy na prolomení hesla, pracují buď slovníkovou metedou nebo hrubou silou. Ovšem free programy bývají málo účinné a ani placené, pracující s delšími hesly, nezaručují úspěch... lámání trvá dlouho a náročnost s délkou hesla stoupá. Vzhledem k tomu, že osobní zkušenost nemám žádnou, nic nedoporučuji, zkus google (já zadal vyhledat prolomení hesla rar a našlo toho hodně.
doplněno 15.06.10 10:05:Aspoň jeden odkaz: na Slunečnici jsem našel
RAR Password Crac/...to je shareware, a charakterizují ho takto:
Utilita pracující v příkazovém řádku, umožňující zjistit heslo k zaheslovanému RAR archivu. Je schopen vyzkoušet až 1500 hesel za sekundu, využívá různých slovníků a dalších pomůcek ke zjištění hesla. Podrobnosti pro použití programu se dozvíte v souboru Rpcdoc.txt.
Ale jak jsem koukal na diskuzsi, nadšení žádné. (Celý Password Cracker je nesmysl. Hesla může uhodnout jen na základě databáze, jak velká by asi musela být databáze obsahující všechna slova všech jazyků, novotvary a nesmyslné sekvence znaků, že. Jediný způsob, jak archív otevřít, je najít heslo na stránce, odkud byl stažen.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.