Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde mi přihlásit na Facebook, proč?

Od: agouska* odpovědí: 12 změna:

Nejde mi přihlásit na Facebook, nevíte čím to je? Včera večer to fungovalo v pohodě. Díky.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A co to přesně dělá? Neotevře se Facebook, nebo se otevře a nebere přihlašovací údaje?

Někdo si tu taky stěžoval, usoudili jsme, že dělali nějakou lokální údržbu konkrétních účtů (mně to jde). Chvíli bych počkal, třeba ho to přejde.

agouska*
hodnocení

vůbec se neotevře

hodnocení

0x

A jde na něj pingnout? (ping 69.63.190.10)?

doplněno 14.06.10 11:07:

V příkazovém řádku.

agouska*
hodnocení

objeví se pouze facebook noncript=1 a nic

doplněno 14.06.10 11:17:

vlastně noscript, spletla jsem se, anglicky neumím

doplněno 14.06.10 12:15:

nebo se objeví www.face...k.com/

Tak nevim, spíš mi to připadíá jako nějaká chyba v prohlížeči, ve skriptech u tebe. Jen pro upřesnění: ta hláška se objevuje při pokusu o přihlášení, ne v pingu? Zkus taky ten ping, i když to je asi zbytečné, když nějaké spojení navázáno je. (Jaký máš prohlížeč?) Noscript = 1 je prý jakýsi add-on pro firefox, který se může prát s Facebookem, maš tam něco takového?

doplněno 14.06.10 12:33:

Máš-li Firefox, zkus vymazat cookies z minulého dne (když předtím to fungovalo), viz support.mozilla.com/... a dohlédnout na to, aby byl povolen Javascript.

agouska*
hodnocení

vymazala jsem historii, jak jsi radil u Firefoxu, tam se to vzpamatovalo.Zkusila jsem Google Chrome a nic, tak jsem to vymazala taky a zatím to jde, tak jsem zvědavá, jestli to vydrží. Díky moc za radu.

No tak to jsem sám rád, vůbec jsem si nebyl jist, smnažil jsem se něco vymyslet na základě goole rešerší ( facebook.com/...) . Děkuji za zprávu.

A to www.face...k.com/ se objeví v adresním řádku, nebo na obrazovce? Jinak je to neúplné, zřejmě to má být www.facebook.com/ a to už by mělo být ono; tos zkrátila pro zjednodušení nebo to takhle zdeformované vypadlo z compu? Zkus kliknout na ten odkaz v mé odpovědi, co to hodí.

hodnocení

0x

Více o problémech s Facebookem je na support.mozilla.com/... (nápověda k Firefoxu)

hodnocení

0x

Ještě je tu jedna možnost, totiž zkusit jiný prohlížeč.

sondaw*

Další možností je celou tu slavnou ksichtoknihu zakázat;)

Vypadá o, že to je současný (byť nechtěný) stav.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]