Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeposlání emailu z outlook na seznam.cz

Od: musilnabytek* odpovědí: 10 změna:

Zdravím, potřebuji poradit, jak nastavit přeposílání pracovních emalů z Microsoft Outlook 2007 z firemního PC na vlastní email, který mám na seznamu, abych popř. mohl reagovat na emaily z jiného PC když budu mimo pracoviště.;)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jolinar*
hodnocení

3x

Dobrý den, v liště kliknete na nástroje, poté na pravidla a oznámení a zadáte nové pravidlo, kde si v 2 kroku vyberete co všechno chcete přeposílat a dole vyplníte email, na který chcete přeposílat a pak jen zaškrtnete přeposílání.

hodnocení

2x

Když si nastavíš v Outlooku jako serever příchozí pošty IMAP namísto POP3, budeš mít emaily nejen na svém lokálním PC ale i na seznamu. Tzn. že můžeš mít stejnou doručenou poštu na PC v práci, doma a na SEZNAMu.

fidonet*

zírám spidere .. ja to filtruji, stejný efekt , ale přece ... můžeš mi osvětlit princip a nastavení toho IMAP? Děkuji

No princip je ten, že se ti na webovém emailu zanechává kopie zprávy, kteru si stáhneš doma (v práci ...(libovolný počet)) do PC. Co potom smažeš na netu nebo doma se následně projeví všude. Maily jsou tak jednoduše dostupné a synchronizované.

No a nastavení jsem již psal. Namísto POP3.SEZNAM.CZ nastavit IMAP.SEZNAM.CZ

V Outlooku se ti pak vytvoří další složka s e-maily, kde bude jen pošta z toho Seznamu.

zlejdacan*

Sice dobrý nápad ale tady nepoužitelný. Tazatel se neptá jak si zanechat zprávy na stejném emailu. Tazatel potřebuje radu, jak si přeposílat poštu staženou z jednoho emailu na Outlook na jiné email, který je na seznamu.

Myslím, že jolinar poradil v tomto směru správně.

musilnabytek*
hodnocení

jsem na to laik, tak se asi blbě zeptám. Když mám firemní mejl info@...nabytek.cz a mám ho ve firemnim pc na outlooku, a pak bych si tedy nastavil jiný servr pošty, tak si pak tyto firemní mejly mohu číst v jakémkoliv pc na soukromé adrese na seznamu.cz?

V podstatě ano, ale tuto službu (IMAP) musí podporovat váš firemní emailový server. Na to se musíš zeptat svého správce sítě.

zlejdacan*

Myslím, že na to jdete příliš složitě. Emailový účet na seznamu si dokáže stahovat emaily z dalších účtů na protokolu pop sám. Běžte na vašem účtu na seznamu do Nastavení ->Pokročilé nastavení -> Nastavení vzdálených účtů. Zde jen vyplňte údaje tak jak jste si je vyplnil do Outlooku. Pokud vám je vyplňoval nějaký servisák, opište údaje anebo mu řekněte o tento krok rovnou.

jolinar*

Jsem Vám to vystřihla jak to je, bude se Vám to ukládat v PC v práci a kopie jde na určený mail.

doplněno 14.06.10 12:11:

koukám, že to nejde vidět, tady je odkaz na větší obrázek

tinypic.com/...

Přeposlání emailu z outlook na seznam.cz
musilnabytek*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]