Zdravím. Vlatním zákl. desku Shuttle Inc AN35, můžete mi poradit, která graf. karta je k ní nejvhodnější, aby vše stabilně fungovalo? Já mám grafickou kartu NVIDIA GeForce4 MX 440 a přijde mi, že tyto 2 komponenty k sobě moc nejdou. Stejná sestava dělala problémy i u kámoše, tak 1x za 14 dní se mi PC začně chovat, jako by vůbec nebyl zapojený monitor (chyba garfiky?)a je to nutné složitě opravovat. Dík, Jaromír83
No víš ono Shuttle neni zrovna kvalitní základní deska... Můžeš tam dát relativně kteroukoliv AGP 8x grafiku jen si třeba pročti diskuze zda nejni moc hádavá. To co popisuješ u kámoše tak tam může být problémů více- špatná grafika,deska,zdroj? a dokonce nedávno mi to samé dělal komp se špatnou UPS, fakt nekecám sám jsem tomu nejdřív nevěřil
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.