Nejste přihlášen/a.
Tohle se mi oběvilo když sem se chtěl přihlasit na Facebooku , pokud sem se na netu dival dobře už to nikdy nepojede, nevite o tom někdo? všem všechno jde když jdou ze sveho učtu na muj napiše jim to mimo provoz - je tento učet zrušenej? Diky za rady )
Naprostý souhlas, já jsem se tam zaregistroval, nějak po mně chtěli heslo na můj mail tak jsem se zase bleskově odregistroval, a tím jsem s FB prozatím skončil, doufám že nadlouho! Takže, jenyku, za
Aha, asi dělají pravidelnou nutnou údržbu databáze uživatelů, chvíli vydrž, pak to zase nepoběží někomu jinému...
Děkuju za rady , a nazory na FB me celkem nezajimaji ,chtěl sem jen vyřešit problem s učtem ...nemusím výkřiky typu ( nehraj to wowko pičovina,ježiš lamo ty máš facebook?) každemu se libi(je zavislej) na něco jine a je to na něm ... taky nechodim po ulici a neřikam fuj hnus zahoď tu cigaretu kkte ...asi tak
zdeon sohlasím s tebou! To že já FB nepoužívám, neznamená, že by měl být lepší nebo horší. Není to droga ani nukleární zbraň, ale zase jen nějaký software na Netu, tak proč odsuzovat jiné za to, že to mají. Já ho ještě nemám, nachci, ale fandím těm kdož je mají. Mě tukali na hlavu co jsme za pitomce, když jsem si kdysi koupil počítač a pak modem, a ostatní tvrdili, že jedině telefon, je zdrojem informací a noviny, ... a televize ... a komunistické usnesení ... Každý at´si ten svůj život obohacuje, čím se mu líbí, pokud neobtěžuje okolí! Zasloužil bys BOD, ale to Ti nemohu, jako tazateli udělit!
Dlloouho jsem tvrdil, že mi Facebook nesmí do domu, dokud jsem se taky nenechal ukecat; přesvědčila mne mimo jiné možnost stát se přítelem knížete. Ale bránil jsem se tomu kvůli vlastnímu soukromí, do toho, co se svým soukromím dělají jiní, mi nic není. A stejně, kolik toho na sebe prozradím, je moje volba i zde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.