Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook zrušen?

Od: zdeon odpovědí: 13 změna:

Tohle se mi oběvilo když sem se chtěl přihlasit na Facebooku , pokud sem se na netu dival dobře už to nikdy nepojede, nevite o tom někdo? všem všechno jde když jdou ze sveho učtu na muj napiše jim to mimo provoz - je tento učet zrušenej? Diky za rady ;))

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ono kdyby ho zrušili, až tak moc by se nestalo

stalo - chcíply by mi rybičky v akvárku a uschla rejže na farmě :D

hop®

lesi, Tvoje zvířátka se stravují takovejma s*ačkama jako je FACEBOOK?

ne, ty moje zvířátka na FB žijou ;)

hop®

Naprostý souhlas, já jsem se tam zaregistroval, nějak po mně chtěli heslo na můj mail tak jsem se zase bleskově odregistroval, a tím jsem s FB prozatím skončil, doufám že nadlouho! Takže, jenyku, za *palec*

zdeon
hodnocení

tak obraze mi nejde vložit piše to : váš učet je dočasně nedostupný z duvodu udržby sitě ,během par hodin by mel jit a omlouvaji se za potiže

hop®
hodnocení

0x

Aha, asi dělají pravidelnou nutnou údržbu databáze uživatelů, chvíli vydrž, pak to zase nepoběží někomu jinému...

Tak nějak to bude. Já tam právě něco nahrál, už je to na zdi.

zdeon
hodnocení

a cos tam nahrál nebo co nechápu :-D

Možná jsem nerozuměl já, v čem je problém, myslel jsem, že ty nemůžeš nahrát obrázek na zeď, tak jsem to zkusil já a mně na moji zeď to šlo. Ale asi to není o, éč šlo tobě.

zdeon
hodnocení

Děkuju za rady , a nazory na FB me celkem nezajimaji ,chtěl sem jen vyřešit problem s učtem ...nemusím výkřiky typu ( nehraj to wowko pičovina,ježiš lamo ty máš facebook?) každemu se libi(je zavislej) na něco jine a je to na něm ... taky nechodim po ulici a neřikam fuj hnus zahoď tu cigaretu kkte ...asi tak

fidonet*

zdeon sohlasím s tebou! To že já FB nepoužívám, neznamená, že by měl být lepší nebo horší. Není to droga ani nukleární zbraň, ale zase jen nějaký software na Netu, tak proč odsuzovat jiné za to, že to mají. Já ho ještě nemám, nachci, ale fandím těm kdož je mají. Mě tukali na hlavu co jsme za pitomce, když jsem si kdysi koupil počítač a pak modem, a ostatní tvrdili, že jedině telefon, je zdrojem informací a noviny, ... a televize ... a komunistické usnesení ... Každý at´si ten svůj život obohacuje, čím se mu líbí, pokud neobtěžuje okolí! Zasloužil bys BOD, ale to Ti nemohu, jako tazateli udělit!

Dlloouho jsem tvrdil, že mi Facebook nesmí do domu, dokud jsem se taky nenechal ukecat; přesvědčila mne mimo jiné možnost stát se přítelem knížete. Ale bránil jsem se tomu kvůli vlastnímu soukromí, do toho, co se svým soukromím dělají jiní, mi nic není. A stejně, kolik toho na sebe prozradím, je moje volba i zde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]