Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Error 80072efd

Od: mila2mila* odpovědí: 4 změna:

ahoj,muze mi prosim nekdo poradit,s aktulizacemi windows?

Porad se mi ukazuje ikona na update windows,ale kdyz dam search,vzdycky se po par minutach zastavi z duvodu error 80072efd.Nepusti me to vubec nikam a myslim,ze to je i duvod,proc se mi porad"seka" laptop.Cetla jsem,ze musim povolit pristup k updatum,ale nevim jak se to dela.

Prosim poradte mi,dekuji

Petra

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jaar
hodnocení

0x
mila2mila*
hodnocení

ahoj,dekuji za odkaz,uz jsem ho taky nasla,ale bohuzel mi to nepomohlo.Zkousela jsem vypnout a zapnout branu,ale nic.Porad se mi ukazuje okno,ze nemuzu updatovat.Uz fakt nevim,co s tim.Budu vdecna za kazdou pomoc

Dekuji

Petra

jaar

raduz*
hodnocení

0x

Stahnete si tyto dva soubory - mela by se Vam reinstalovat sluzba microsoft update

WindowsUpdateAgent30-x86.exe
WindowsXP-KB927891-v3-x86-CSY.exe

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]