Nejste přihlášen/a.
Ahoj je pocesteni ntb legalni nebo ne? Ziji v zahranici a chci si stahnout cestinu na muj ntb s windows 7 hm 32.
doplněno 12.06.10 10:53:home premium
Ano, dyď jazykové balíčky poskytuje přímo microsoft. A u hodně přeinstalací je vychozí jazyk angličtina ale hned se nahraje čeština a ani o tom většina lidí neví
ale me to nefunguje -start-control panel-change dam vse na czech a restart a nic .
doplněno 12.06.10 11:10:mam stazenou cestinu z ulozto v rar rozbalil jsem to a opet je tam soubor v rar ip a tusim v cab. co stim?
doplněno 12.06.10 11:13:ntb jsem kupoval s prednastavenym windows takze jsem si vse dal na czech a nic . pri instalaci.
Vsichni radi jednoduche vjeci ,ale jakmyle je to malinko slozitejsi tak radci si hraji na mrtve brouky vidte.
Když klikneš na Statistiku uživatelů, tak tam, nad tabulkou v řádku, je seznam těch, kteří jsou on line. Možná, že ses trefil do chvíle, kdy jsou lidi u vody a ne u počítačů. Pro spoustu rádců není nic složité, dokáží poradit v neuvěřitelných situacích. Chce to jen trošku času. Vydrž!
Nechci nikoho se dotknout nebo urazit ano radci mi ,uz mnohokrat pomohli. {coze u vody? hm tady je 12 c mrznu]
doplněno 12.06.10 11:40:Postup instalace češtiny pro Windows 7Instalace češtiny do Windows 7 je rychlá a jednoduchá záležitost, stačí postupovat podle následujících kroků:
jsou podle mého zatím opravdu zajímavá a čeština usnadní mnoha uživatelům, aby si ji
doplněno 12.06.10 11:42:delam vse podle tohoto navodu ,ale at delam jak delam nenajdu install / unistall languange.
Jé, 12 C, to by mi bodlo. Jsem uvařená! Hnus, velebnosti. V Ostravě je 30´C A kde jsi, kde je tak fajn počasí? Já ti nepomohu, plácám se v tom jako blázen a cítím se jako génius, když si pustím rádio do sluchátek.
Hele nevim proč stahuješ z ulozto nebo co jsi to psal, ale já win 7 nemam, nicméně podle všeho se dá doinstalovat z windowsupdate a pak je postup defakto stejný jako jsi sem vložil. Kdo ví co jsi stáhl
Nevim, ja zive neprovozuji
Prostě jdi na windowsupdate a koukni po stáhnutí jazykového balíčku pro windows 7, zbytek jsi už psal ty. Citace:
Windows 7 konečně v češtině a slovenštině! RC verze nového operačního systému se dočkala oficiálních jazykových balíčku pro český a slovenský jazyk.
Sdílet
Nový operační systém Windows 7 je už nějaký čas k dispozici v RC verzi, která je však dostupná pouze v několika základních jazycích. Pro mnohé uživatele tudíž bylo pro vyzkoušení systému překážkou, že není dostupný v českém jazyce. Přestože zástupci Microsoftu zpočátku tvrdili, že v češtině bude dostupný až zcela finální systém, objevil se nyní český jazykový balíček v nabídce aktualizací systému Windows Update.
Chcete-li do svých Windows 7 RC také doinstalovat češtinu, spusťte službu Windows Update. Pokud se zde český jazykový balíček rovnou neobjeví, nainstalujte ostatní důležité aktualizace a po jejich instalaci spusťte službu znovu. Balíček s češtinou by se měl objevit. K dispozici je také slovenština a dalších 29 jazyků.
Čeština pro Windows 7 na Windows Update
Po instalaci balíčku je nutné ještě do českého jazyka systém přepnout. To provedete v nabídce Control Panel a podnabídce Region and Language (záložka Keyboards and Languages - Install/unistall languages).
Ptal ses na legálnost, odpověď jsi dostal. Arogantní tazatele nemam rád. Všichni tu mamé své další zájmy, jsou práci, povinnosti a ty se dožaduješ odpovědi do 10 minut?
No tak se nezlob ja jsem psal ze nechci nikoho urazit. Tak pomuzes mi?
doplněno 12.06.10 12:25:Windows 7 Multilingual User Interface Pack (MUI).tohle chci stahnout ale taky bezuspesne tak nevim .
doplněno 12.06.10 12:28:Pujde to vubec na windows 7 home premium? a nebo mam radeji stahnout z ulozto windows s cestinou potom tam dam me originalni klice a pojede to.
Problem je ,ze se mi nenainstaloval ten multi lan.pack tak proto ja tam nemam install.unistall jazykove balicky a ve windows update to taky nemam .
Změna jazyků pomocí aktualizace na WIN7 je pouze pro verzi ULTIMATE.
Já mám verzi Ultimate a tam je to jednoduché. Nemám přehled, jestli to jde nějak jinak v jiných verzích WIN7. Na druhém počítači mám ale XP Professional, které byly v angličitně, ale pomocí českého MUI se právě počeštily.
Ad legálnost tohoto postupu: pokud ti Microsoft nic takového ke stažení zdarma nenabídne či jeho zastoupení v "kamenném obchodě", nemyslím si, že je to legální. Chlácholit tě může, že Windows máš legální a jak na tebe žvatlá není kradení. Navíc se v případě servisování dá takový program obvykle nedohledatelně ze systému odstranit.
Být na tvém místě, zkusil bych trochu pohledat. Tady se w@rez házet nesmí a o žádném souboru pro tvůj případ také nevím. Jakmile jej najdeš a bude ti fungovat, klidně jej používej.
Otázka byla zadaná v sobotu 10:50, v 11:20 byla vyslovena kritika...Nevím, co dělají v UK v sobotu, ale tady v Čechách, na Moravě, i na Slovensku máme plno práce... nebo ležíme u vody...
rádce to musí stihnout do 30 minut, aby tazatel nebyl nespokojen. Tazatel se s malinko složitějším problémem před tím trápil delší čas a neuspěl, rádce to musí mít vyhledané a vyřešené hned...
mám rád jednoduché vjeci ...ono stačí jednoduše uvažovat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.