Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook nastavení pošty

Od: sju odpovědí: 12 změna:
Nevíte někdo prosím Vás jak nastavit v Outlooku 2000 elektronickou poštu, abych mohla příjmat a odesílat zprávy právě z tohoto programu? Když spustím průvodce připojením k internetu tak to po mě chce typ serveru příchozí pošty nějaký POP nebo IMAP vůbec netuším co tam napsat. Připojení k intenetu mám přes WIFI jde teda Outlook nastavit na poštu a jak? Předem díky sju

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ano jde to nastavit, postatné informace jako kde máš poštu tu nejsou...tak alespoň obecně...já mam třeba poštu na seznamu takže tam kde se tě to ptá na email tak napíšeš celý email jako pop3 server dáš PO3.SEZNAM.CZ jako smtp dáš SMTP.SEZNAM.CZ a to je defakto cele,hlavně to seznam nahraď doménou tvého mailu...takhle je to obecně,pak se ještě nastuje většinou pro odchozí poštu- server vyžaduje ověření,ale to ti z paměti nepopíšu a nejdřív by chtělo aby ses na to koukla,že je něco blbě poznáš třeba tak že pošta bude přicházet ale ne odcházet,napiš kde jsi se zadrhla
sju
hodnocení

Děkuji za informace, ale já myslela, že to je zadarmo, ale když jsem mrkla na tu stránku tak jsem se dočetla že to zadarmo není, no škoda chtěla jsem to vyzkoušet. Stejně děkuji :)

hodnocení

0x

Ještě koukni sem: www.webstranka.cz/...

Sice to nejni outlook 2000 ale to postatné tam je

Heh tak ješě jednou a pro tvuj outlook www.vasesit.cz/ms/...*smich*

hodnocení

0x
Doporučuji ti si SMTP server nastavit podle svého poskytovatele připojení. tedy SMTP.JménoServeruPoskytovatele.CZ
sju
hodnocení

diky za info, jen jsem netušila že to není zadarmo, škoda, ale taky díky moc
Ale jo je to na 99% zadarmo...málokdo to má placené,kdybys napsala co máš za maila tak ti to řeknu přesně. Krom toho ten link jsem ti dal jen kvůli nastavení,ani jsem nečetl jinak ten text *smich*
Vzhledem k tomu, že Microsoft chystá ověření pravosti i u Office, kterých je Outlook součástí, tak jí, jakožto nezkušenému uživateli, instalaci Outlooku nedoporučuji.

Mno počkej Spidere...teď mluvíme asi každej o něčem jinym...na staré verze se to bude těžko vztahovat...to leda přes nějakej bazmek co se doinstaluje do systému jako třebas u win2k,bavíme se tady o nastavení outlooku2000 na pop3 schránku a o tom že to na 99% nejni placené.

Btw to ověření pravosti to bude něco jako u win- na aktualizace apodobně nebo co myslíš ty

Velide dobrý poštovní program (a je zadarmo) je Mozilla Thunderbird. Poslední českou verzi si můžeš stáhnout třeba odsud:
www.qr.cz
A málem bych zapoměl, česká domovská stránka Thunderbirdu s radami co a jak je zde: www.czilla.cz/produkty/thunderbird/
hmm já to obecně praktikuji tak že pokud má freemail svuj smtp server (iol,seznam...)tak to peru na něj pokud ne (centrum...) tak na poskytovatele, ale proti gustu žádný dešputát *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]