Nejste přihlášen/a.
Ahojky.Jak to že stránku kterou jsem pár let navštěvovala a stahovala hudbu najednou antivir blokuje?Předtím mně jen upozornoval že je nebezpečná a na vlastní nebezpečí jsem tam mohla a ted už ani nepustí?To se na té stránce zabydlel virus nebo jak to funguje?
Já si myslím, že stránka byla napadena a že v brzké době snad vše půjde. Můžeme také mluvit o falešném poplachu.
Nastavte vyjímku ve Webovém štítu nebo Webový štít dočasně vypněte, pokud jste si 100% jistá, že je to falešný poplach.
Díky !Akorát ted testuju pc,mám dlouhatánské načítání a skoro žádnou rychlost a u sousedky vše funguje
.Bena kdyby náhodou mohla bych vám zaslat zas log z Hijackthisu?
,prosííííííím
.
Zprávu z HijackThisu mi můžete poslat kdykoliv, stejně jako všichni.
Zprávu odešlete na freeware@okamzite.eu (Hotmail občas nepřímá emaily od @seznam.cz). Nevím proč.
Tak jsem zkusila jít na tu stránku To ani nemůžu říct manžovi, protože co by mi řekl, to si říkám i sama. Já blbá.
Teď se nemůžu zbavit nějaké stránky, reklama na online hry, která se mi otevře kdykoliv otevřu prohlížeč.
Mařenko :D!A jak to ta hra?To by neměla když to antivirák zablokuje?Ale to nic není.Mám ještě jednu cizí stránku,a na té mi zas vyskakují okna česky :D s iq testama,a že moje IP adresa vyhrála mobil a že mám kliknout a jiné nesmysly :D.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.