Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zablokování stránky antivirem

Od: knopka* odpovědí: 12 změna:

Ahojky.Jak to že stránku kterou jsem pár let navštěvovala a stahovala hudbu najednou antivir blokuje?Předtím mně jen upozornoval že je nebezpečná a na vlastní nebezpečí jsem tam mohla a ted už ani nepustí?To se na té stránce zabydlel virus nebo jak to funguje?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jaká je to stránka? Zkus se podívat do konfigurace toho antivirového programu, zda-li se dá toto změnit.

bena*
hodnocení

0x

Jaká stránka to je a jaký antivir používáte?

knopka*
hodnocení

Je to tonnel.ru ,mám avast s registrací *nevi*.Nikdy předtím s tou stránkou nebyly problémy.

bena*

Já si myslím, že stránka byla napadena a že v brzké době snad vše půjde. Můžeme také mluvit o falešném poplachu.

Nastavte vyjímku ve Webovém štítu nebo Webový štít dočasně vypněte, pokud jste si 100% jistá, že je to falešný poplach.

Zablokování stránky antivirem
knopka*
hodnocení

Díky :)!Akorát ted testuju pc,mám dlouhatánské načítání a skoro žádnou rychlost a u sousedky vše funguje *nevi**zed*.Bena kdyby náhodou mohla bych vám zaslat zas log z Hijackthisu?*modla*,prosííííííím *andel*.

bena*

Zprávu z HijackThisu mi můžete poslat kdykoliv, stejně jako všichni. :)

Zprávu odešlete na freeware@okamzite.eu (Hotmail občas nepřímá emaily od @seznam.cz). Nevím proč.

knopka*
hodnocení

No jo ale zas jen tak antivir to hlásit nebude nebo se pletu?Já radši s tím falešným poplachem prozatím budu opatrná *hi*.Píše mi to že avast zablokoval utok,je to nějaký JS Redirector CC.

hodnocení

0x

Zkoušel jsem se připojit na ty stránky a můj avast mě varoval před útokem trojského koně.

knopka*
hodnocení

Jj,je to trojan,byl tam právě tenhle název.

marenka*
hodnocení

0x

Tak jsem zkusila jít na tu stránku *zed*To ani nemůžu říct manžovi, protože co by mi řekl, to si říkám i sama. Já blbá. *zed*Teď se nemůžu zbavit nějaké stránky, reklama na online hry, která se mi otevře kdykoliv otevřu prohlížeč. *bum*

knopka*
hodnocení

Mařenko :D!A jak to ta hra?To by neměla když to antivirák zablokuje?Ale to nic není.Mám ještě jednu cizí stránku,a na té mi zas vyskakují okna česky :D s iq testama,a že moje IP adresa vyhrála mobil a že mám kliknout a jiné nesmysly :D.

bena*

Marenko, to je nějaký adware. Prosím, odešlete mi také zprávu z HijackThisu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]