Nejste přihlášen/a.
Při nainstalování Google se mi v horní části obrazovky utvořila lišta. Mj. je tam i automatické vyplnění formuláře. Jaké jsou jeho funkce? Jeho výhody a nevýhody? Děkuji za radu.
Zákázat a odinstalovat. Je to absolutně k ničemu.
doplněno 12.06.10 21:43:Pro úplné odstranění toolbarů a dalších píčovinek mi můžete odeslat zprávu (log) z programu HijackThis.
Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhneme si program HijackThis (například zde > hijackthis.de/...) a spustíme instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustíme a klikneme na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotová za 20 vteřin. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujeme a emailem odešleme na freeware@okamzite.eu. Pak se na to mrknu.
Až pošlu výsledky, co se má zaškrtnout (fixnout), tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po kontrole zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať fixnete. Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.
Děkuji za radu a ochotu mi pomoci. Jsem na PC úplný začátečník, mám obavy, že bych to asi nezvládla - zkopírovat, atd. Nemám ani nikoho,kdo by mi pomohl. Dám si další otázku,poraďíte?
To zvládne každý. V Poznámkovem bloku klikněte na nějaké písmenko a stiskněte Ctrl + A a potom Ctrl + C.
Pak mi to odešlete na email freeware@okamzite.eu
Je to jednoduché, nemusíte se ničeho bát
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.