Nejste přihlášen/a.
Čauky lidi. Poradími někdo jaké sluchátka s mikrofonem do 300 korun jsou dobrá? Jen vlastní zkušenost. Díky tomale
doplněno 11.06.10 19:29:Délka kabelu aspoň 2 metry a nastavitelná i mikrofon.
No můžu ti napsat jedině to,že já taková sluchátka několik měsíců vlastním a již nějakou dobu zvažuji koupi nových.Zhruba po měsíci úplně ,,slezl" molitan z obou sluchátek a ty tenké plastové ,,nožičky" úplně praskly...
Raději ti doporučuji si trochu připlatit a koupit si něco trochu lepšího,ať nedopadněš jako já...
Měla jsem sluchátka a zeť se mi smál, cože to mám. Přinesl svoje, značka jako stodola za veliké peníze a když jsme je porovnávali, tak sám řekl, že se omlouvá, že opravdu rozdíl mezi nimi není žádný. Že rozdíl neslyší. Musela jsem je dát pryč, protože mě z nich bolely uši. Bez muziky neumím žít.
Nejsem žádný znalec, ale mám ji ráda. A koupila jsem si SPEEDLINK. S koženými sluchátky přes celé ucho.
A nevěstě jsem kupovala pod stromeček podobné za cca 500 a ta je taky nesmírně spokojená. Asi při hrách to bude jiné, ale na hudbu a Skype není třeba vykrvácet finančně.
Když je koupíš ve větší firmě, není problém je do 5ti dnů vrátit jen s větou, čekal jsem od nich více. Malé obchody se brání, ale větší obchod je bez problémů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.