Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stáhnutí souboru iso

Od: kladivo* odpovědí: 9 změna:

Čau mám dotaz ,když budu stahovat soubor iso dejme tomu hru ktrerá mám 4gb ,ale na uložto je 4x po 1gb to musím stáhnout všechny nebo jen jeden soubor?

doplněno 10.06.10 20:49:

a jestli všechny tak jak to spojit v jeden celek?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

veru*
hodnocení

0x

Nevím, jestli chápu dobře, ale stáhnout musíš všechny. ISO myslím dáš dohromady přes daemon tools.

marenka*
hodnocení

0x

Musíš stáhnout všechny, to stáhneš v rar. souborech, označíš je všechny najednou a rozbalit do.. jedna složka

zlejdacan*
hodnocení

0x

Tohle se nevztahuje na ISO soubory, ale i na automobilismus. Pokud je něco rozděleno na čtyři části, aby to bylo kompletní, budeš potřebovat všechny čtyři části, aby to bylo kompletní :-D

Výhodou ulož_to je, že se dají čtyři suobory stahovat v pohodě najednou, takže to, pokud máš dost rychlej internet, celkem i pofrčí.

bena*

Né vždy to jde. Zatím mi šlo stáhnout 3 soubory najendou. Víc ne.

zlejdacan*

Teď poradím třeba já tobě: používej JDownloader univerzální na snad všechny úložny a celý proces neuvěřitelně zlehčuje.

Takto stahuji běžně čtyři pět souborů najednou, více jsem snad nikdy nepotřeboval a navíc jsem tak dosáhl maxima rychlosti mého připojení. Pokud stahuješ přímo přes prohlížeč a ulož už řve, že nemůžeš stahovat další soubor, jednoduše se přihlaš a zase stahuj přes free, už otravovat nebude.

kladivo*
hodnocení

Tak ted jsem stáhnul soubor v iso má to 3.7gb a je to rozděleno na 6 částí, které jsem ,už stáhnul pěkně jsem si je složil od 1 až 6 potom jsem kliknul na 1 soubor v rar konvertoval do předem připravené složky vše ok až na 2 soubor hlasí to soubor ,už existuje chcete přepsat? Tak jak je to teda?

marenka*

Já to dělám tak, že přepíšu, a když mi to pak náhodou nejede, tak to rozbalím znova. ;) Nevím co to máš, ale většinou se přepisují soubory s licencí. :)

zlejdacan*

Na veškeré operace s komprimovanými archivy používám 7zip.

Stačí aby všechny části archivu byly ve stejné složce (obvykle již jsou, protože se stahují na stejné místo).

Potom pravým myšítkem zmáčknu na první a vyberu Rozbalit do a vyberu či vytvořím složku

7zip vše, co bylo zkomprimované rozbalí.

Pokud rozbaluješ soubor poprvé na místo, kde jsi jej ještě nikdy nerozbaloval, neměl by se tě nikdy zeptat, jestli si přeješ něco přepsat. Autor původních balíčků totiž měl taky ve složce jen soubory s různými názvy a ty dal zkomprimovat a rozdělit po x MB. Nemohl mít vedle sebe dva stejně pojmenované soubory, to by už jemu vyskočila hláška, jestli si jej přeje přepsat.

Zkus tedy rozbalit soubor ještě jednou někde jinde a někam jinam a myslím, že tato hláška se již neobjeví.

re*
hodnocení

0x

stágni všchny díly (party). Klikni na jeden part pravím tlačítkem myši -> extrahovat zde. Teprve tam by měl být soubor iso.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]