Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na pozadí fotek

Od: verusu odpovědí: 7 změna:

Chci se zeptat jesi někdo neznáe nějakej program na to , když mám fotku a chci udělat na ní pozadí , nějaké stylové , prostě ruzné druhy pozadí...:) děkuju.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obecně můžeš použít jakýkoliv grafický editor, který zválá práci ve vrstvách a ty v něm umíš dělat.

knopka*
hodnocení

0x

Pak bývávájí takové ty různé online upravy: loonapix.com/... , imikimi.com/...

fidonet*

Knopka .. hezkýýýýýýý! *palec*

marenka*
hodnocení

0x

Verusu, tady máš prográmek zadara, v češtině porse.cz/...

a tady jsem našla příklad změny pozadí v tom prográmku i s fotkama, abys viděl/a jak to ve finále vypadá ;)

s-a-b-i-k-a.blog.cz/...

fidonet*

mařenko, mužeš hodit odkaz přímo na stažení toho programu? Tedy pokud je zdarma? Já na tvem odkaze našel jen češtinu zdarma. Nainstaloval bych ho v práci. Doma mám psp7 , ale tady bych taky něco potřeboval. Nějaký jednoduchý a zdarma bych uvítal .. předem dík.

marenka*

Musíš starší verzi, tam to i píšou ;) stahuj.centrum.cz/...

doplněno 11.06.10 09:25:

Díky za upozornění, to jsem si nevšimla, že to je jenom čeština *hi*

fidonet*

mladá .. nebo stará ... taky nejsem nejmladší, hlavně , že funguje.. děkuji! BOD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]