Nejste přihlášen/a.
Myslíš Google lištu? - tady je ´návod´- support.google.com/... ...
A - není jednodušší se na Google přehodit, než instalovat takové doplňky?
To Pas: Hmmm... Nejdříve si ujasni, co vlastně chceš - jinak toho těžko dosáhneš...
Přidat stránku do "favoritů"- jak píše Figurek - do adresního řádku napiš "www.google.cz"(nebo .com, jak je libo), dej Enter a pak v menu Záložky - Přidat stránku do záložek (nebo Ctrl+D - výsledek je týž)...
Pak, pro zobrazení záložek - opět v menu - Zobrazení - Nástrojové lišty - Lišta záložek nebo Zobrazení - Postraní lišta - Záložky - podle toho, kde záložky chceš...
doplněno 14.12.12 14:34: To Chuche: Já se tazatele ptám - ´k čemu to´? - ale on položil otázku a já odpověděl - je na tom něco k nepochopení?
To, že jde o fťákovinu a já osobně ani v nejmenším neuvažuju o její instalaci neznamená, že nemohu poradit jinému, jak si přivodit problém... Když to chce...
proč ho chcete instalovat? Nestačilo by vám si normálně Google otevřít a link přidat mezi favority?
Já nemám nainstalované vůbec nic. Žádné lišty, žádné banery, žádné panely.
doplněno 14.12.12 20:42:otevřte Google, otevřte okno Oblíbené položky a stiskněte tlačítko Přidat k oblíbeným položkám. To je to celé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.