Nejste přihlášen/a.
Kdy se objeví, co nefunguje? Instalovalo se neco po čem se to objevilo? Operační systém?
Defakto pokud všechno funguje tak to lze ignorovat (přinejhoršim)
Mave, pokusil bych se odhadnout některé neznámé ... Věrka, když píše po startu počítače, myslí tím asi při startu Woken a heslem myslí asi hlášku (hlášení).
Věrko, jestli je to vážná chyba, se asi dovíš sama . Pokud při práci s počítačem nebudeš mít další potíže, je pravděpodobné, že to vážná chyba není. Většinou se jedná o fragment (součást) instalace nějakého programu, který ponechal v systémovém registru odkaz na spuštění inicializační části programu (...sekvence). A po tom, jak jsi kostila programy, tak ta součást už na disku není ... Tedy jinými slovy systém ti dává (pro něj chybové) hlášení, že nenalezl tuto součást (knihovnu), takže tento program se mu nepodařilo spustit. Odstranění je pro začátečníka obtížné ... musela bys"o tom"něco vědět
. Ale to už bys nebyla začátečnice :P. Až tě to přestane bavit, asi bude nejrozumější přeinstalovat systém.
Sandokane a myslíš že jsem si to nedomyslel? Proto jsem ji řekl ať to projede těma prográmka...no případně si může pozvat známého... Bude to něco co se pouští po startu,může to být klidně ten trojan ale jelikož ho snazala ale po spuštění tam stále je tak to je problém,samo může se s tim laborovat ale to jsem ji raději nepopisoval.
A NEMÁM RÁD KDYŽ SE PŘI PRVNÍ CHYBĚ DOPORUČUJE PŘEINSTALOVAT SYSTÉM,TO JE BLBOST víš co zkus mít na starost nějakou stovku počítačů a jak tio ukáže chybu tak ho přeinstalovat a zase tam všechno nastavovat/instalovat,myslim si že tě z toho za chvilku jebne
Když projedeš počítač nejen antivirem ale i těma prográmkama co jsem psal+ například něčim na trojany (tronaj hunter atd) tak ta hláška zmizet může to je docela reálné protože pokud to dělá nějaký spyware,trojan či vir tak ho to odstraní. To že jsem si to domyslel je jasný když jsem řikal ty prográmky,ale to je fuk jde mi taky o to že nenarážim jen na zavirované pc ale na jakékoliv chyby,dále bych tě rád čistě informačně upozornil že existuje opravná instalace (radim ji tu pomalu každému kdo už má moc velké problémy) nemyslim konzolu zotavení ale opravná instalace (nabootovat z instalačky, konzolu nechci takže pokračovat,ono mi to najde naistalované wokna a dám R- opravit instalaci- zůstane všechno nastavení i nainstalovaný HW,jen opravý systémové soubory) tento postup je pro win2k a winXP, pro 98 je jiný ale to by asi moc lidí nezajímalo.
Věro pokud chceš tak dej start/spustit/msconfig a koukni do záložky po spuštění tam jsou nějaké kraviny,ale spíš si na to pozvi kamaráda.
A Sandokane firmu nemam
Tady je spybot: www.stahuj.cz/int/...
tady adaware: www.stahuj.cz/uti/...
tady trojan hunter: www.stahuj.cz/uti/...
a koukni na ten odkaz od spidera a vyřešíš to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.