Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč neaktivuji office

Od: kahsa* odpovědí: 12 změna:

Zdravím,mám takovej problém.Stahnul jsem si na stránkách Microsoft. zkušební verzi offices a stejně pořád mi hlásí že lhůta již vypršela. jak je to možný?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No protože ji můžeš používat jen po krátkou dobu ve které si ho můžeš odzkoušet. Pak ti Office ohlásí, že zkušební lhůta již vypršela.

kahsa*
Noo to chápu,ale já to vždycky odinstaloval a znova nainstaloval a fungovalo to. A teď to tak nejde
alf*

no tak prostě inovovali a kdesi bude zasunutá informace (třeba v registru, přítomnost nějakého souboru) o tom, že tam už byly po dobu stanovenou k odzkoušení.

No to by se tak ale dalo používat do nekonečna. Což výrobce nechce. Další možnost budeš mít až s preinstalací celého systému nebo odstraněním informace o proběhlé době testování která je neznámo kde.

bena*
hodnocení

0x

Doporučuji buď

- Microsoft Office koupit a nainstalovat

- nainstalovat jiný kancelářský balík, který je zdarma (IBM Lotus Symphony, OpenOffice)

- koupit a nainstalovat jiný kancelářský balík (Ashampoo Office)

doplněno 09.06.10 13:31:

Nebo si můžete stáhnout, podle mého názoru, nejlepší kancelářský balík - 602 PC Suite.

Tady můžete 602 stáhnout → 602.cz/...

602PCSuit je založen na placené verzi Openoffiece

bena*

Ano, je založen na OpenOffice, ale je o něco lepší než OOf.

nero*
hodnocení

0x

extrawindows.cnews.cz/... - zkuste se kouknout sem. Je tam možnost stažení Office 2010 beta verze do konce října zdarma. Je jen tam jedno ale, je v angličtině. Ale funguje. Je tam i popis jak si ji stáhnout a nainstalovat. Já jsem si ji stáhl a funguje dobře. *placni* Někomu to možná i pomůže. *palec*

bonus*
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem z důvodu porušení pravidel poradny. ]

výtka
Upozornění od sys maverick 09. 06. 2010 21:26:58
Zásah do registru samo o sobě neni nelegální ani proti pravidlům poradte.cz, ale tohle je už čistě návod jak porušit licenci a pravidla...
bena*

Vážený Bonusi. Jste si vědom, že tímto podporujete tzv. počítačové pirátství? A doporučovat běžnému uživateli se hrabat v registru, to je stejné, jako kdbyby jste řekl běžnému člověku, aby udělal operaci nosních mandlí...

bonus*

Omlouvám, se, to je moje profesní deformace. Takový příspěvek z mé strany se již opakovat nebude...

fidonet*
hodnocení

0x

Nejspíše proto, že vypršela. Pokud nejsi nějaký programátor, co NUTN2 potřebuje Microsoft Office, stáhni si zadarmo, plnohodnotnou verzi Open Office. I ta umí číst, psát a vyrábět všechno jako Microsoft Office, jen s malými změnami a omezeními, na které stejně nikdy nepříjdeš ( vycházím z tvých znalostí o PC s ohledem na Tv uj dotaz : Jak může vypršet zkušební lhůta)

Opravdu Open Office je 99,5 % plnohodnotná, česká a dobrá nahražka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]