Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Predcastne ukonceni instalace windows

Od: anna* odpovědí: 8 změna:

Ahoj lidi koupila jsem 2ntb s predinstalovanym windows [dvd jsem nedostala] pri instalaci 1 ntb ktera trvala cca hodku a je vse ok ,ale 2 ntb se instaloval cca 2.a pul hodiny tak jsem zmackla ecs a ntb normalne nabehl po aktualizaci windows ,a restartu ,je jen cerna obrazovka a pise to : windows could not finish configuring the system.to attempt to resume configuration,restart the computer .Vim ze to pise ze instalace nebyla dokoncena ,ale nejde to restartovat protoze se nedostanu vubec do menu , pomuzete prosim?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

2x

Omlouvlam se, to jsem prehledl - jedna se nove NB nebo z bazaru? Pokud nemate instalacni CD - neni na discich oddil slouzici jako recovery instalace? Pripadne pokud mate licencni stitek - nevidim nejmensi problem si nekde instalacni CD nebo DVD medium půjcit a nainstalovat to z nej - pouze s pouzitim Vaseho cisla. (Upozorneni: Pokud mate NB s OEM verzi, musite mit instalacni medium take z OEM verze - corporate verze Vam s OEM cislem fungovat nebude)

anna*
hodnocení

ntb jsem kupovala dnes .

doplněno 08.06.10 22:02:

novy

doplněno 08.06.10 22:05:

vo je oem? mam windows 7 premium. da se nekde stahnout oficialne windows a potom bych tam dala ty aktivacni cisla ze stitku?

raduz*

Oficialne se to stahnout pochopitelne neda - pokud je NB novy, bude asi nejrychlejsi bud si od nekomu Windows premium CZ OEM pujcit a nebo jim to odnest zpet.

OEM verze: vazana na konkretni hardware - ve Vasem pripade pouze na ten jeden NB - muzete si pocist treba zde: www.earchiv.cz/a9/...

anna*
hodnocení

díky za odpovědi doufám ,že se podaří.

raduz*
hodnocení

0x

Podrzte tlacitko vypinani 7 sekund - mel by se vypnout - pak v biosu nastavte bootovani z CD mechaniky a spustte instalaci znovu

anna*
hodnocení

i kdyz nemam dvd s windows?

doplněno 08.06.10 22:00:

drzela jsem se podle rad a nic. nenabehne nic porad to same.

raduz*
hodnocení

0x

Ale jeste se radeji podivejte do manualu co jste k NB dostala - nechce se mi verit, ze by tam nebylo neco o recovery... na 90% bych si tipnu. ze tam opravdu mate skryty oddil s instalacnimi soubory

anna*
hodnocení

To ano ,ale je v D a ntb mi fungoval cca 5 minut potom restart a tma.

doplněno 08.06.10 22:36:

nemůžu se dostat do D

doplněno 09.06.10 05:58:

Mám pučené dvd originál windows 7 home premium a nejde spustit ani v biose nic tak nevím když vypnu a zapnu mačkám f8,nic potom f5-f12-f2 a nic potom skouším bios boot cd.dvd a taky nic .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]