Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.Po ukončení testu na avastu-antivirus,se mi oběvila tabulka kde bylo psáno-documents and setings /pc-2009/root.img nelze otestovat.A system volume information root.img nelze otestovat.Nikdy jsem to tam neměla,znamená to něco?Proč to nejde otestovat?Doufám že tam není nějaký červík.Díky za rady.
Ahoj, ten první udávaný soubor je používaný systémem, proto to antivir hlasí. Ten druhý soubor - volume information je skrytý systémový soubor chráněný systémem, proto se do něj normálně nelze dostat. Takže tyto hlášení múžeš s klidným svědomím ignorovat..., enjoy
doplněno 09.06.10 20:05:Abych nezapoměl, to že se ti to tam dříve neobjevovalo, je jen tím, že před kontrolou byly tyto soubory aktualizované systémem. To jen pro doplnění...
Já bych to nechal být. Jestli chcete udělat malý bezpečnostní audit počítače, tak si stáhněte program HijackThis a na email honza.bencik@hotm/... mi odešlete zprávu (log) z programu.
Také si můžete ověřit, jak jste na tom se zabezpečením počítače takovým prográmkem.
Ten prográmek se jmenuje PC Securoty TEST a stáhnete jej zde → pc-st.com/...
Program je sice v němčině, ale myslím si, že je to srozumitelné. Ukáže totiž vše v %.
Anglickou verzi (starší) stahujte zde → stahuj.centrum.cz/...
Béňa
doplněno 09.06.10 20:55:To můžete kdokoliv mi odeslat zprávu z HijackThisu nebo cokoliv co se týká počítačů. Email → honza.bencik@hotm/...
Béňa
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.