Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak překopírovat celý HDD

Od: makitrade odpovědí: 8 změna:

Prosím o radu jak zkopírovat celý obsah HDD včetně OS na přenosný HDD. Potřebuji nechat opravit PC a nechci aby se někdo dostal k obsahu mého disku, mám na něm citlivé údaje. Jak po překopírování na jiný disk vymazat vše na disku v PC které půjde do opravy? Děkuji. Maki

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

santafreud*
hodnocení

1x

Na klonování HDD používám "Acronis true image", al ejenom opravdu na klonování, jeho IMG-zálohám po zkušenostech nevěřím. Naklonuju, prohodím a zkontroluju.
Umí i bezpečně smazat. Protože z formátovaného disku vytáhnu víc dat, než tam bylo před takovým sranda-smazáním, dělám to často, rád a děsně mě to baví :_ ) Po bezpečném smazání Acronisem nevytáhnu z disku nic.
Druhej dobrej program je třeba "Partition Magic", ten bych tu měl i v neinstalovací verzi... kdyžtak si řekněte a někde ho najdeme.
No a hlavní věc:
JEDNA ZÁLOHA = ŽÁDNÁ ZÁLOHA.
ŽÁDNÁ ZÁLOHA = ŽÁDNÁ DATA.

Veľmi ma zaujala Vaša odpoveď že sa dá naklonovať disk Acronisom a ja by som rád vedel teda takí jednoduchý návodik ako vlaste môžem naklonovať 80GB disk na nový o veľkosti 320GB pozeral som aj ich manuál na klonovanie ale moc mi to nehovorí môžete mi poradiť ako to robíte a čo vlastne okrem Acronisu treba ešte pôužiť alebo načo si dať pri tom pozor, vďaka fidel

santafreud*

Pokud si stáhnete CZ verzi (...pardon, SK asi taky bude), půjde to samo, je to fakt jednoduché, průvodce se postupně ptá ne všecno a moc toho není.

Jinak.. Use the Google, Luke!

viry.cz/...

ovsem.net/...

antoninbrno
hodnocení

0x

Použijte program DriveImage XML,položka Drive To Drive, program zdarma ke stažení na www.runtime.org

makitrade
hodnocení

Děkuji, zkusím a snad pochopím. Díky. Maki

hodnocení

0x

Nevím proč davaš PC do opravy, ale jedinou 100% možnost jak si ochranit data bych viděl před opravou HDD vyndat a hotovo, odnest ho bez nej.

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Jenom mě tak napadlo..proč si nevyndáš ten HDD?

fidonet*
hodnocení

0x

Do opravny asi potřebujete odnest PC i s diskem. Zálohu systému uložte na jiný HDD / třeba přenosny. Pak celý disk zformátujte. p.s. proč ho nesete do opravny? Porucha hardware? Software si zvládnete nainstalovat i sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]