Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypalování

Od: gejsha odpovědí: 6 změna:
ahoj najde se někdo kdo mi poradí s tímto problémem. vypalovačka mi přestala vypalovat na media který jsem použival upně běžně . používal jsem sony-r a dríve verbatim. nejdříve mi začla odmítat verbatim asi před půl rokem a ted nebere ani ty sony a přitom mi veme třeba memorex -r a nebo traxdata-rw. může to bejt tim že je moc opotřebovaná?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
I to se může stát. Záleží, kolik už má najeto. V prvé řadě bych se ale poohlédl po jiném FIRMWARE.

laden*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
zaleží jak je stará vypalovačka,jestliže je staří okolo 2 let tak se stím musí člověk smířit jestliže ma už po záruce.jestli je v zaruce doporučuji podrobneji popsat problém technikovi na reklamacích a reklamovat.
S tím stářím bych nesouhlasil. Znám jednu vypalovačku od HP, stáří asi 6 let, a jede pořád dobře. Jo, tehdy ale byla cena někde úplně jinde :)
laden*
delal jsem 1,5 roku reklamacniho technika a tato zavada se bežne rešila výmenou vypalovačky jestliže mi to při testovánní nebralo media.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Co špatná dodávka médií? Čte ty samé média vypálená na jiné vypalovačce? Pokud neni v záruce tak může být možnost ten firmware...

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Špatná várka médií je tak možnost. Pakliže ti to ale dělá u médií které máš doma a ne nově koupených chyba bude jinde. Abych to shrnul:
1. Jiná várka stejných médií
2. Jiná značka
3. Upgrade Firmware
4. Reklamace
5. Nákup nové mechaniky. Přeci jenom za ten čas už technika pokročila

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]