ahoj najde se někdo kdo mi poradí s tímto problémem. vypalovačka mi přestala vypalovat na media který jsem použival upně běžně . používal jsem sony-r a dríve verbatim. nejdříve mi začla odmítat verbatim asi před půl rokem a ted nebere ani ty sony a přitom mi veme třeba memorex -r a nebo traxdata-rw. může to bejt tim že je moc opotřebovaná?
zaleží jak je stará vypalovačka,jestliže je staří okolo 2 let tak se stím musí člověk smířit jestliže ma už po záruce.jestli je v zaruce doporučuji podrobneji popsat problém technikovi na reklamacích a reklamovat.
Špatná várka médií je tak možnost. Pakliže ti to ale dělá u médií které máš doma a ne nově koupených chyba bude jinde. Abych to shrnul: 1. Jiná várka stejných médií 2. Jiná značka 3. Upgrade Firmware 4. Reklamace 5. Nákup nové mechaniky. Přeci jenom za ten čas už technika pokročila
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.