Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tvorba dvd s textem a prezentacema

Od: veronikab* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěla bych poprosit o radu. Chtěla bych vytvořit cd (dvd) s texty a prezentacemi podobne jako jsou treba filmy. Na hlavní straně by měl být úvodní text a klikací seznam a pod každou položkou ještě výběr z prezentace nebo wordu...

Je tohle vůbec proveditelné? a pokud ano, mohly by jste mi doporucit nějaký volně stažitelný program? znám jen nero...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

2x
Co to udělat tu hlavní stránku jako webovou stránku? Pokus máte aspoň základní znalosti znalosti HTML, neměl by být přes nějaký "klikací" program (třeba Nvu) problém.
to jarmek: Windows Movie Maker umí udělat klikací seznam a odkazovat na dokumenty/prezentace? Dělal jsem s tím párkrát, ale nevzpomínám si, že by to něco takového mělo.
veronikab*
hodnocení

No HTML mi sice něco říká, ale poradila jsem si jinak...cely den jsem stahovala a zkoušela různé "AUTORUNy" a nakonec jsem zakotvila u Ashampoo MyAutoplay Menu. Sice nejlepší se mi zdál AutoRun Typhoon, ale jeho trial verze nedovoluje tvorbu disku :(

A Windows MM je na video, rozhodně v něm tohle dělat nepujde.

Děkuji všem za pomoc. Veronika

hodnocení

0x

A je ti jasné, že to půjde otevřít jenom na počítači, že jo.

veronikab*
hodnocení

no jasně, že ano, jen nevim zatim, jestli se to vejde na cd, bude toho asi trochu vic jak 700MB

jarmek*
hodnocení

0x

Windows Movie Maker nejlepší program

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]