Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

ACER ASPIRE TURION 5100

Od: hudakova* odpovědí: 2 změna:

Moc prosím o radu s následujícím problémem : koupila jsem použitý notebook ACER ASPIRE 5100. Po zapnutí notebooku mi vyskočí černá obrazovka na které se objeví následující informace : ERROR RESOURCE CONFLICT - PC IN SLOT 03, BUS : 06, DEVICE 04, FUNCTION 01

Dále mohu pokračovat pouze tlačítkem F1, které mi úplně zmrazí notebook a je potřeba ho znovu restartovat nebo tlačítkem F2, kdy mi naskočí hlavní menu... jsem pouze uživatel! nerozumím :o) těm všem informacím, které se tam píší, tak najedu na Exit, naskočí mi okno SAVE THIS CONFIGURATION, potvrdím OK a pak mě to pustí na hlavní obrazovku. Včera se mi již stalo, že jsem tento postup musela opakovat 2x. V posledních dnech mám problém s připojením k netu, i když ikona wifi mi ukazuje plný signál a připojení vynikající, sousedka, která jede na stejnou wifi problém nemá. No a poslední věc, pouze při práci s internetem se mi NB sám restartuje. Jsem kliďas, ale už mi to dlouho nevydrží. Může mi prosím někdo poradit, co s tím? Počítač jsme vrátili i na reklamaci, technik na něm žádnou závadu nenašel, pouze nahrál nejnovější windows a vrátil zpět s tím, že je v pořádku. Nemohu být bez pc déle jak dva dny, nechci ho opět vracet do servisu, Prosím, poraďte mi, zda je nutná nějaká větší oprava nebo zda ho máme vrátit, i když to bych volila jako poslední variantu, jinak jsem s ním spokojená. Díky moc! Martina

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

2x

Je mi lito, ale takhle na dalku to asi vyresit nepujde. Poproste neakeho kamarada, ktery tomu rozumi vice, at se zastavi a podiva se na nej..

na netu jsem k Vasemu problemu nasel toto: (je to sice rada 3100 ale priznaky obdobne) Pokud je opravdu chybna zakladni deska - reklamujte

webcache.googleuserconten/...

hodnocení

0x

Je zvláštní, že dokážeš býti spokojená s věcí, která dost dobře nefunguje. Ta hláška na začátku, to je problém na úrovni hardware. Možná by pomohla výměna baterie na základní desce.

Nejnovější windowsti tam servisák nahrát nemohl, maximálně tak aktualizace. V každém případě ti u jetého notebooku doporučuji nainstalovat operační systém kompletně znovu. Předejdeš tak mnoha nepříjemnostem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]