Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Registr odeslanych zprav na facebooku

Od: gerry* odpovědí: 3 změna:

Chtel bych se zeptat jestli jde na facebooku nejak dohledat poslane zpravy.Ty zpravy kam se pise predmet.Ne chat.Nejsem si totiz jisty jestli jsem jednu zpravu odeslal.Tzn. jestli jde nejak zobrazit odeslane zpravy.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

donamimona*
hodnocení

0x

Ahoj, myslis jako zpravy, kam pises konkretnimu cloveku? Jestli ano, tak tam je napravo nahore vyhledavac, ktery by Ti teoreticky mel najit zpravu, kterou chces (tedy i tu, o ktere nevis, jestli si poslal). Kdyz tak napis. V

gerry*
hodnocení

Ja myslel jestli jde zobrazit zpravu kterou jsem poslal a jeste na ni nikdo neodpovedel.Tzn. neposlal mi ji zpatky.

donamimona*

NO, jestli se bavime opravdu o tech stejnych zpravach, tak by ti to ten vyhledavac mel najit. Kliknes na messages (zpravy, ja to mam v aj) a vyjednou Ti vsechny zpravy, co jsi kdy poslal (jestli si je samosebou nevymazal:)..). POkud tu hledanou nenajdes v seznamu, tak pak nahore vpravo mas search messages (hledej zpravu) a to by ti ji melo najit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]