Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Videoklipy ve Windows Media Player

Od: jsfvsk* odpovědí: 7 změna:

Mám uloženo několik hudebních videoklipů s ikonami pro otevření v Neru. Dříve jsem si je mohl otevřít také ve WMP, teď to však nejde, protože tento program na mé veškeré pokusy nereaguje. Soubory jsou stažené ve formátu m4. Ty jsou kromě mé složky video uvedeny rovněž v knihovně jako ostatní. Jsem z toho docela nešťastný, protože ten WMP mi připadá víc jednodušší a rychlejší. Prosím, poraďte mi, co se s tím dá udělat. Ale srozumitelnou formou, nejsem v tom dost zaběhlý. Moc děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravim, doporucim zajit na www.stahuj.cz do vyhledavaciho policka nahore napsat kmplayer pote kliknout na link na staženi a naistalovat vicemene je to klasicka next,next..klikacka. Po instalaci zkuste soubor otevrit, pokud to nepujde stale, je treba kliknout pravym mysitkem na video, pote kliknout na "otevrit v programu" a tam dohledat kmplayer odskrtnou otevrit ci asociovat soubory vzdy...kmplayer je jeden z nejlepe udelanych prehravacu neb v sobe nese vkastni kodeky pro prehrani cehokoli...

On vam dnes i kdejaky laik rekne ze WMP je to nejhorsi co na mutimedia kdy vzniklo...preji hodne stesti.

S pozdravem Adam.

sondaw*

Máš pravdu, KMP používám několik let, od chvíle, kdy jsme s vlamem program přeložili a nevyměnila bych ho za žádný přehrávač. Zatím mi vždycky přehrál všechno. Tazatel měl ale problém s přehrávačem z Nera a s WMP, proto byla moje odpověď jaká byla, ale pokud se rozhodne pro úplně jiný přehrávač, také doporučuji KMPlayer. Ode mne máš za KMP bodík;)

Thanks a diky za preklad :)

sondaw*
hodnocení

0x

Zkoušels kliknout na soubor pravým myšítkem, dát Otevřít v programu, vyhledat WMP a označit, aby se tento typ souboru otevíral ve WMP?

bena*
hodnocení

0x

Co takhle WMP zaktualizovat? Zkuste nainstalovat kodeky do přehrávače. Doporučuji K-Lite nebo CCCP. Pak přehrajete všechno a nemusíte instalovat další přehrávač jako je například již zmiňovaný KMPlayer.

K-lite stahujte zde → stahuj.centrum.cz/...

CCCP stahujte zde → stahuj.centrum.cz/...

Nejnovější verzi Windows Media Player stahujte zde pro Windows XP → instaluj.cz/...

Nejnovější verzi Windows Media Player stahujte zde pro Windows 98SE/Me/2000 → porse.cz/...

Nejnovější verzi Windows Media Player stahujte zde pro WIndows 95/98/NT 4.0 → slunecnice.cz/...

jsfvsk*
hodnocení

Dík za možný dobrý tip. Mezi weby jsem ale nenalezl nic pro Vistu. Jak vůbec zjistím, jaký typ Windows mám? A to před případnou instalací nejnovější verze/teď mám WMP11/ musím odinstalovat ten stávající program? Ty kodeky by už ta nová verze zahrnovala? Promiňte mi tu mou zvídavost, ale v tom já nejsem dostatečně zběhlý.

bena*

K první otázce → Stačí sitsknout klávesu Windows + Pause / Break a tam se dovíte o Vašem počítači a systému

WMP11 je nejnovější verze pro Windows Vista. Na počítači můžete mít neomezeně jakýchkoliv programů, kromě antiviru, firewallu, antispyware a dalších programů k zabezpečení systému. To znamená 2 antiviry na jeden systém nepatří, 2 firewally, atd.

Každý přehrávač má v sobě kodeky - kdyby neměl, tak by nic nepřehrál. Ale WMP jich nemá tolik a tak některé soubory nejdou přehrát. Proto se musí doinstalovat. Doporučil jsem Vám K-Lite nebo CCCP kodeky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]