Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestal mi fungovat program

Od: princezna* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

mám program HD writer LE 1.1. na zpracovávání videí, a když jsem ho teď chtěla použít, objevila se mi tabulka s nápisem "Program přestal fungovat" a dál mě to nepustí. :( Přitom včera normálně fungoval. Co s tím? Mám ho znovu nainstalovat?

Děkuji za odpověď.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jen tak z ničeho nic asi nepřestane fungovat žádný program. je několik možností. Třeba byl ten program časově omezený, shareware a ta doba uplynula. To je u placených programů, kdy se dává nějaká doba na vyzkoušení před nákupem.

Nebo byl nainstalovaný nelegálně a měl v sobě ukryté datum, kdy přestal fungovat.

Může se i stát, jestliže bylo prováděné nějaké čištění registrů, že nějaký horlivý čistící program promazal i registry tohoto programu.

Podívej se, jestli je ten program, nebo alespoň nějaká část ještě nainstalovaná, nech prohledat PC.

A pokud ho máš legálně, je to freeware a nemá nějaké jiné omezení, klidně ho znovu nainstaluj.

hodnocení

0x

Jestli to včera šlo,tak se zkus vrátit v bodě obnovy před včerejší datum. To bych udělal jako první. Je to v systémových nástrojích Obnova systému.

Taky by to mohlo jít, ale pokud se program nějak zablokoval, nepomůže to.

To je jasné, ale je to jen první zkouška před složitějším bádáním.

juldab*

To by fungovat mělo neb HD writer je freewarový program který panasonic dodává ke svým kamerám.Další možnost je napsat co se s compem dělo mezitím, kdy fungoval a přestal.Dále klidně přeinstalovat z CD dodaného ke kameře

Já i těm freewarům, co se přikládá k elektronice, moc nevěřím, že jsou free "na věčné časy".*klik*

Je pravda, že se na PC mohlo provádět nějaké čištění a něco důležitého se smazalo. Pokud je instalace na CD, bez obav přeinstalovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]