Nejste přihlášen/a.
Čau. Chci pro kamarádku udělat video. Stáhla jsem si několik videí a chci je sestříhat, dát tam hudbu a tak. Jenže když si chci to video otevřít v MovieMakeru, prostě to nejde. Zajímalo by mě, jak se dá změnit formát třeba na .avi , abych to mohla nějak dodělat. Děkuju za pomoc.
videa překonvertuj na stejný formát ,WMV,AVI MP4 apod.třeba v programu fomat foctory,ke stažení zde
můžeš v něm i videa nastříhat
nebo v any video converter,pak je vlož do mowie makeru.Lepší než movie maker
je windows live movie maker ,mnohem lépe se v něm pracuje a je tam i o mnoho více efektů .
doplněno 14.12.12 12:28:windows live movie maker máš tady
http://g.live.com/1rewlive4-all/cs/wlsetup-all.exe
střihy do něj vkládej ve formátu WMV
hodně zdaru
doplněno 14.12.12 12:33:pokud by ti něco nešlo,napiš mi do vnitřní pošty
Toto nevidím jako vhodný dárek pro nikoho, natož pro kamarádku (neber to jako kritiku, nýbrž jako radu).
Přestože naše legislativa nepovažuje stažení videa pro osobní potřebu za porušování zákona, úplně "košer" to není.
Chceš-li navíc stažená videa upravovat a dále šířit, můžeš tím způsobit problémy jak obdarované kamarádce, tak sama sobě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.