Dobrý den, prosím o pomoc. Mám kameru JVC HD3 a k ní jsem dostal cd s programama od CyberLinku (PowerCinema NE for Everio Ver.1.1, PowerProducer 3 NE a PowerDirector 5 NE Expres) na úpravu videa staženého z kamery do počítače. Nastal problém, že když jsem si chtěl programy nainstalovat, tak mě to nechtělo pustit dál a napsalo to. (Cyberlink BD Solution will only run on Windows With IE 5.5 or above. Please upgrade your IE before installing CyberLink BD Solution. Setup will nowquit). Mám Windows 2000 a opravdu nevím co s tím, protože jsem v tomhletom opravdu amatér. Děkuji všem za každou radu.
A ještě Interent Explorer 6 doplňte prográmkem FoxIE, který stáhnete zady → download.chip.eu/...
FoxIE doplní Internet Explorer 5 a 6 o funkce z Mozilly Firefox a z Internet Explorer 7. Je to super program, bez něj bych na WIndows 95/98/ME/NT 4.0/2000 Internet Explorer 6 a nižší nepoužíval.
libka*
Pokaždé, když se počítač zeptá jestli chci aktualizovat, tak to udělám. Zítra zkusím nainstalovet Internet Explorer 6. Děkuji zatím za radu.
bena*
Raději na tu ikonku ve Nabídce Start Windows Update klikněte.
Ono ikonka dole, přes kterou se aktualizace instalují je sice dobrá, ale nenabízí všechny aktualizace. Pouze ty nejdůležitější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.