Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení počítače k televizi

Od: mamina® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,napojili jsme PC na LCD televizi Samsung LE26A457C1D.Obraz Nám jde,ale zvuk ne.Co s tím?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vertigo69*
hodnocení

4x

Mam uplne ten stejný problém. Mám nový monitor LG a k tomu LCD televizi Samsung. A též sem potreboval dostat obraz do televize. Normalně to jde pres prodluzovaci kabel HDMI ktery se napoji na grafickou kartu a druhy konec do TV. Ale též mi jde pouze obraz. Zvuk se do televize dá dostat pres klasické prodlužovačky typu Cinch (červena a bila koncovka).tento kbel je laciny, a je toa si nejjednodussi reseni.

Zdravím, pokud chcete, aby šel zvuk přes HDMI, je potřeba přepnout zvukové zařízení. Nevím, co máte přesně za OS, ale je to v Ovládacích panelech, v nastavení zvuku - je nutné přepnout přehrávání pomocí zvukové karty (zvuk jde do klasických reproduktorů u počítače) na přehrávání přes HDMI - např. ATI HD Audio output, kde zvolíte Nastavit výchozí.

Zvuk se bude tedy přehrávat přes HDMI. Má to ovšem 1 háček, když bude chtít přehrávat opět přes zvukovou kartu (reproduktory u počítače) bude nutné přepnout volbu zpět.

Odkaz na originální návod ke kartám ATi v angličtině, je s obrázky:

www1.sapphiretech.com/...

hodnocení

My máme kabel s červenou a černou koncovkou.Ještě mi prosím napište kam to zapojit.Toto dělá manžel poprvé. Děkuji

hanher*
hodnocení

3x

Řešil jsem to same.

TOTO jsem dal do zvukové karty, do toho jsem zapojil chinch kabel, a v televizi jsem ho zastrčil do AV IN.

Pokud máte tyto vstupy již použité, jde to řešit TOUTO redukcí.

hodnocení

Moc děkuji za Vaše rady. mamina

hanher*

Není zač, od toho tu přeci jsme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]