Nejste přihlášen/a.
Ahojte mam takyto problem ,zapnem pc a niekedy nie vždy v rovnakych intervaloch mi vypne pc ,teraz som skusil nainštalovať program na test grafiky RIVA TUNER a zase vyplo mi pc ,akoby ked ho zataží tak ho vypne ,ale aj ked nieje zataženi ho vypne ,čo to môže byť ,vymenil som grafiku ,zdroj mal som 350w a teraz som skusil 400 w ,a robi to stale ,mam win 7 ,doska GA-M52S-S3P ,grafika GE 6600 128 MB,procesor DUAL CORE ATHLON 64X2 4000+
Nedavno jsem resil uplne stejny problem - PC se obcas samovolne restartoval - u mne byl pricinou chybujici CPU /zkuste hledat test CPU/
samozrejme pricina u Vas muze byt uplne jina.. ale urcite otestujte RAM a juknete i na teploty
skusil som spustit test ramky ,ako nahla spustim program vypne mi pc a nemohol som ho spustit až na 5-ti pokus nabehol ,nejake je to divne
Ahoj, podle toho co tu píšeš, je také možné, že se ti přehřívá procesor. Sundal bych chladič a nanesl novou pastu. Řešil jsem něco podobného., Samozřejmě může být také "kouslá" základní deska, vadné paměti, a taky jsem jednou tohle řešil a dělala to sítová šnůra od zdroje. Důvodů může být více...
mam nainštalovany aj linux mandriva a zahada je taka ,že robím v nom linuxe a ked prepnem do win 7 tak nabehne win načita všetko potrebne a dost vypne ho ,v linuxe to ide momentalne teraz asi dve hodiny a myslím že tu aj půjde ,nieje je to všetko nejake poblaznene
Pak by řešením mohla být čistá instalace operačního systému a postupné testování instalovaných ovladačů a software. Něco to shazovat musí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.