Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasekl se papír - spěchá!

Od: tokid odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

mám tiskárnu Canon Pixma ip3000 a při tisku se mi v tiskárně zasekl papír - je jakoby namotaný na tiskový válec. Můžete mi prosím poradit, co s tím? Jak ji rozmontovat? Nebo alespoň kde najdu uživatelskou příručku? Nebo co s tím? Díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

1x

*jasne*Třeba toto pomůže*nevi*

diplodocs.cz/...

charvat29*
hodnocení

1x

Většinou mají tiskárny odjímatelný zadní kryt přesně kvůli zaseknutí papíru. Zkusil bych ho odebrat a papír vyndat.

tokid
hodnocení

jasně, to mě napadlo, ale netuším, jak se do té tiskárny zezadu dostat - jde oddělat pouze taková malá část zezadu, jenže je to k ničemu - netuším, jestli to jde oddělat i nějak spodní část... Už vážně netuším, co s tím... Nemáte nějaký návod, třeba obrázkový, co dělat?

fidonet*
hodnocení

0x

nevím jak vaše canonka, ale naše má poklop shora. Ze zadu se nikam nedostanete ( u té naši ). Pokud vkládáte novou kazetu se shora, odklopte vrchní kryt, vysunte kazetu / toner a pod ní uvidíte papír... S ním už si poradíte ... s mrškou namotanou ...

tokid
hodnocení

jasně, nové barvy- inkoustové vkládám ze shora - to zvládnu. Jenže vůbec netuším, jak se k tomu papíru dostat - možná to bude znít divně, ale nemůžete mě krok po kroku navigovat? Papír je namotaný, část je vyndaná, co šla, ale dále je tam namotaný papír - sice ho vidím, ale absolutně s ním nejde pohnout...

fidonet*

ani seshora valce, ani se sdola?

tokid
hodnocení

to nějak nechápu...co tím myslíte?

tokid
hodnocení

Přikládám obrázek, jak je papír namotaný - jakoby byl celý obmotaný - vůbec netuším, čím mám pohnout, na co chytnout, aby se ta tiskárna potom zase dala dohromady...aby nemusela jít rovnou na šrotiště...

Zasekl se papír - spěchá!
fidonet*

hmm, vy tam ale nemáte asi tuner / kazetu? Vy máte jen malou pojízdnou kartrige, co jezdí zprava do leva? Tak to musíte vytahnout ze zadu, nebo násilím ze předu.

tokid
hodnocení

no, mám pouze tu pojízdnou cartrige, jenže netuším, jak to vytáhnout zezadu... vůbec mně to nejde... odklopí se pouze část krytu a tam nic není... napadlo mě, jestli to nemůže jít zespodu, kryt vypadá, že by se mohl otevřít, ale nevím jak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]