Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám tiskárnu Canon Pixma ip3000 a při tisku se mi v tiskárně zasekl papír - je jakoby namotaný na tiskový válec. Můžete mi prosím poradit, co s tím? Jak ji rozmontovat? Nebo alespoň kde najdu uživatelskou příručku? Nebo co s tím? Díky
Většinou mají tiskárny odjímatelný zadní kryt přesně kvůli zaseknutí papíru. Zkusil bych ho odebrat a papír vyndat.
nevím jak vaše canonka, ale naše má poklop shora. Ze zadu se nikam nedostanete ( u té naši ). Pokud vkládáte novou kazetu se shora, odklopte vrchní kryt, vysunte kazetu / toner a pod ní uvidíte papír... S ním už si poradíte ... s mrškou namotanou ...
jasně, nové barvy- inkoustové vkládám ze shora - to zvládnu. Jenže vůbec netuším, jak se k tomu papíru dostat - možná to bude znít divně, ale nemůžete mě krok po kroku navigovat? Papír je namotaný, část je vyndaná, co šla, ale dále je tam namotaný papír - sice ho vidím, ale absolutně s ním nejde pohnout...
Přikládám obrázek, jak je papír namotaný - jakoby byl celý obmotaný - vůbec netuším, čím mám pohnout, na co chytnout, aby se ta tiskárna potom zase dala dohromady...aby nemusela jít rovnou na šrotiště...
hmm, vy tam ale nemáte asi tuner / kazetu? Vy máte jen malou pojízdnou kartrige, co jezdí zprava do leva? Tak to musíte vytahnout ze zadu, nebo násilím ze předu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.