Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je potreba mit vsechny servis packy?

Od: janicka1989 odpovědí: 9 změna:

Ahoj chtěla bych se zeptat zda musím mít naistalované všechny servis packy mám 3 a jestli mám nainstalovat i 1,2 protože se mi zdá že můj pc nefunguje jak by měl.Díky všem za info ;)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladaadal*
hodnocení

1x

Pokud vím, tak u XPéček, když jsi nainstalovatl SP3, nebylo potřeba SP1,2 - ty byly už v té trojce. Takže chybu bych hledal někde jinde. Co pomalé připojení, co to nestíhá přenášet?

janicka1989
hodnocení

Připojení je dost rychlé i se načítá video ale sem tam se to jako kdyby kousne

praivo*

1. Prohlédni počítač antivirem, nech udělat podrobný (úplný) sken, ne jen rychlý.
2. Stáhni si Revo Uninstaller a odinstaluj programy, které nefungují (jestli je tam ještě máš). Při odinstalaci vyber režim "přiměřený"(pokud už nebude předem zatržený). Rovnou můžeš odinstalovat i další nepotřebné programy.
3. Stáhni si CCleaner a pročisti počítač (chystám článek s vysvětlením jednotlivých položek ve volbách čištění, jestli nebudeš vědět co znamenají, nech výchozí nastavení - ale jestli to vědět budeš, doporučuji nakonfigurovat si to ručně).
4. Ve stejném programu můžeš vypnout některé položky se seznamu programů spouštěných při zapnutí počítače. Jestli nebudeš vědět, co můžeš vypnout, dej sem obrázek a já ti to napíšu.

luke237
Rychlejsi stahovani CCleaneru z ceske/....

ohneta*
hodnocení

0x

Ahoj, záleží na tom, co myslíš pod pojmem "nefunguje jak by měl". Pc by měl normálně fungovat i bez service packů, v tom problém nejspíš nebude.

janicka1989
hodnocení

sem tam se mi seká video a mám nainstalované vše co by mělo být tedy myslím :) známý mi přeinstaloval windows a pak mi řekl at si stahnu prave servis pack ani v podstate nevim k cemu jsou :D

mowla*
hodnocení

0x

Ne...

ServisPacky jsou kumulacemi patchů a zahrnují i předešlé SP...

Copak ti nefunguje a jak se to projevuje?

doplněno 14.12.12 11:58:

Takže - pravděpodobně máš Win XP a nainstalovaný SP3... Ano? Zjistíš to tak, že ťukneš´ pravým na Tento počítač a záložku Obecné...

Jaká videa se ti sekají (z netu, stažená, z CD/DVD)?

doplněno 14.12.12 12:09:

Na netu... Takže zkus video nejdříve stáhnout a teprve pak spustit (nehleď, jak se video přehrává při stahování, ale až se přehraje celé, stiskni Replay) - seká se?

janicka1989
hodnocení

Ano přesně tak mám XP a SP 3 právě že na netu a připojení je OK

hodnocení

0x

Já bych řekl že tazatelka nemá nainstalované ovladače. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]