Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámé soubory

Od: menee odpovědí: 11 změna:

Ve složce downloads / drv / inf / jsem objevil neznámé soubory jako effect resouc,win98inf,x64,76be.set,after copy,amcap,beforeremove,cx13std4,customp.set,h71gstd3,omcamcap,omnius,sti303,usnppro,vidcap32,vmzoom.snap,stillcap,a jiné tak bych potřeboval poradit jestli nechat nebo smezat ...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

3x

Jak jsou soubory velké, jakou mají příponu? Když na soubor klikneš pravým myšítkem a dáš Vlastnosti, objeví se nějaké info o souboru?

Podle mne jsou to zbytky po nějakém stahování, udělala bych bod obnovení a smazala bych je

menee
hodnocení

usndpro / aplikace / delhw key velikost 20kb omniuns / aplikace / cream veudes blaster webcam3 driver unistaler 36kb cx13std4 microsoft office outlock configuration file 14.5kb jestli to tak stačí...

sondaw*

Jak jsem psala, udělala bych bod obnovení a smazala to, velikost odpovídá nějakým zbytkům po stahování

marenka*

Sondaw, ale nepomohlo by tady přes CCleanera jenom projet registry?

sondaw*

Zkusit to může, ale já bych osobně udělala bod obnovení a smázla to komplet ručně, potom dočistila CCleanerem, jestli není něco v registru (zase udělat předtím zálohu, kterou CCleaner nabídne)

menee
hodnocení

Jestli se můžu zeptat jak vytvořím bod obnovení.. su totiž amatér a nepouštím se do velkých akcí :)

sondaw*

Nevím jaký máš operační systém, ale zkus Start>Všechny programy>Příslušenstní>Systémové nástroje>Obnovení systému>Vytvořit bod obnovení

Nebo najdi přes Start>Nápověda a napiš Obnovení systému

bena*
hodnocení

0x

Vypadá to jako nějaké zbytku souborů. Jak říkala sondaw - obnovení systému → smazat.

Kdyžtak je můžete nahrát na virustotal.com a přes 40 antivirů Vám to otestuje během necelé minuty.

menee
hodnocení

Ještě se zeptám co mám napsat do popisu bodu obnovení.. jestli tu složku kde se problém nachází downloads/ drv / inf /? nebo něco jinýho... a pak ručně složku smazat

sondaw*

ten název je jen orientační, abys věděl, k jaké operaci to patří, napiš třeba před smazáním souborů z downloadu, prostě abys věděl, proč jsi bod vytvářel (a kdybys chtěl systém obnovit před to mazání)

menee
hodnocení

Dík všem kdo radili ... problém vyřešen

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]