Nejste přihlášen/a.
Ve složce downloads / drv / inf / jsem objevil neznámé soubory jako effect resouc,win98inf,x64,76be.set,after copy,amcap,beforeremove,cx13std4,customp.set,h71gstd3,omcamcap,omnius,sti303,usnppro,vidcap32,vmzoom.snap,stillcap,a jiné tak bych potřeboval poradit jestli nechat nebo smezat ...
usndpro / aplikace / delhw key velikost 20kb omniuns / aplikace / cream veudes blaster webcam3 driver unistaler 36kb cx13std4 microsoft office outlock configuration file 14.5kb jestli to tak stačí...
Jak jsem psala, udělala bych bod obnovení a smazala to, velikost odpovídá nějakým zbytkům po stahování
Ještě se zeptám co mám napsat do popisu bodu obnovení.. jestli tu složku kde se problém nachází downloads/ drv / inf /? nebo něco jinýho... a pak ručně složku smazat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.