Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám problém včera jsem instalovala program na špiona do počítače pro kontrolu co dělá moje dítě na počítači. ( jen tak mimochodem nevíte o nějakém dost dobrém zdarma.)
Na tom by nebylo nic zvláštního program si vyžádal restartovat a po restartování se mi nezobrazuje plocha s ikony.
Je tam jen černá plocha.Štěstí ,ale je asponˇ v tom,že se zobrazuje okno s dokumenty a dá se tam dohledat i tá plocha.
Ale problém to samozřejmě neřeší.
Pokud někdo zná radu jak znovu obnovit plochu budu moc ráda.
Předem děkuji.
Zkus jestli se dostaneš do Správce úloh>Procesy, najdi explorer.exe a dej Ukončit proces. Přepni ve Správci na Aplikace, dej Nová úloha a napiš do okénka Explorer.exe. Plocha by se měla obnovit
je mi líto ale nemůžu se tam nějak dostát zkus prosím napsát první krok např.v které to hledat složce nebo např.( v ovládačech nebo tak něco. )
Tak mám to hotovo ,přišla jsem na to co po mě chceš .Nevěřila jsem sama sobě,že to zvládnu.
Strašně moc děkuji .
Jsi Frajej .
Měj se za to moc hezky. ahojky.
Jo a na toho špiona nic nevíte docela by mi to pomohlo nějaká rada co je fakt zdarma v češtině a hodně schopné .dík
Jsem ráda, že to pomohlo. Stejným způsobem se dají vyčistit přes CCleaner i ikony v oznamovací oblasti, kde bývají již i dávno odinstalované programy.
Z těch programů zkus safetika, pro komerční použití zdarma
Měla jsem za to ,že mám tu čest s mužem.Ale jsem překvapená ,že takové znalosti má i žena - klobouk dolů .
To safetice jsem měla už nainstalované v počítači ,ale nějak s tím neumím pracovat.
Snad jedině ,že by jsi mi s tím pomohla se v tom zoryentovat .Byla bych moc ráda.
Ale mělo to háček ikonka se zobrazovala v dolní líště.Snad by šla nějak odstranit. Když se ví jak tak všechno jde .
Pokud by jsi byla pro to mi pomoci tak děkuji.
Program bohužel neznám, nic podobného nepoužívám, ale na stránce odkud stahuješ jsou nápovědy ke všem funkcím, mimo jiné je tam i Průvodce, zkus se na to podívat
Ještě mne napadlo, jestli máš Vistu, existuje přímo v systému Rodičovská kontrola, třeba by to stačilo
Jinak ikona v liště u hodin by měla jít zrušit v nastavení programu, hledej něco jako Nastavení, Vlastnosti, Předvolby, Možnosti...
doplněno 05.06.10 22:01:Rodičovská kontrola je i v safetica, to je asi jediné co nejvíc potřebuješ. Musíš ji v programu najít a jistě tam budou možnosti nastavení
Dobré ráno.
Včera večer jsem počítač vypla a dneska ráno jsem ho zapla a problém s plochou byl zase na světě.Zase je tam černá plocha.
Co s tím.Děkuji.
V tom případě udělej hloubkové kontroly antivirem (v nouzovém režimu) - restartuj PC a při náběhu systému, než se objeví logo windows, stiskni klávesu F8
Stáhni si MalwareBytes Antimalware, aktualizuj ho a zase v nouzovém režimu hloubková kontrola
Stáhni a nainstaluj Spybot, aktualizuj, udělej imunizaci a zase přejdi do nouzového režimu a zkontroluj
Najdi si tady na poradě příspěvek od Bena na hijackthis, postupuj podle jeho návodu a výsledek mu pošli na mail, zkontroluje ti log
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.