Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

KLAVeSNICE MY píše cO ChCE

Od: haci odpovědí: 11 změna:

Při psanÍ MY SKÁČOU PIsmena na Velky NEBO MAlý SAme OD SEBA?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

No tak buď je tu ta možnost, že se učíš všemi deseti a mačkáš malíčkem místo písmene A Caps Lock - jsou proklatě blízko u sebe.

Druhá možnost, která mě napadá - nepolil sis klávesnici něčím lepkavým?

haci
hodnocení

píšu správně nemaČKÁM NIC NA VÍC, Ale s TÍM lepkavím TO MŮže - DÍTĚ MI TO TROCHu PoblinlaLO A OD VtedY TO děLá. Co se dá sTÍM DĚLAT?

mcvalis23*
hodnocení

0x

sorry to jsem ještě nezažil pokud teda nechtěně nemačkáš při tom CAPS LOCK :D

možná že je tam nějakej špatnej dotyk a sám se CAPS LOCK zapíná.

luckapucka*

Takhle nějak píše moje 15ti letá pubertální sestra a dělají jí to ruce není to tím?

bena*

Nedělají to jen holky, ale i kluci. Připadá mi to jako druh úchylky, který by se měl urychleně začít léčit.

To je všechno díky amerikanismu, který nás tady všechny atakuje.

mirdikapapapa
hodnocení

0x

v dnešní době bych už doporučoval koupit novou stačí nějakou obyčejnou klávesnici a myslím že se i do 200 kč vejdete. podle mě teda lepší než se s tim sr__

marenka*

No než jsem sem dorazila z mailu, abych napsala vyčistit, tak je tu mnohem lepší řešení. *palec*

bena*
hodnocení

0x

Co se týče klávesnice - já si myslím, že se do klávesy Caps Lock nebo Shift dostal nějaký bordel a ten to teď mačká.

Zkuste následující: Vyfotit klávesnici, pak ji rozšroubovat a generálně vyčistit.

nebo zkuste skočit do Ovládacích panelů → Možnosti usnadnění → Funkce ozvučení kláves → označit Používat funkci ozvučení kláves.

Při každém stisknutí kláves Num, Caps, Scroll Lock počítač pípne.

doplněno 05.06.10 14:58:

Nebo se jedná o žert do dotazovatelky.

hodnocení

0x

Nastavit klávesnici na pípání mohu jen doporučit, i v případě, že je v pořádku. V daném případě to samozřejmě samo základní problém neřeší, ale poslouží to jako indikátor a pomůže to vysledovat, co se děje.

Další možnost je klávesu capslock prostě vytrhnout jako bolavý zub. Řada lidí to tak dělá, občas jssem k tomu sáhl i já, ale ai to není ideální řešení. Jde ji ale odstranit dočasně, a zkusit, co to udělá.

haci
hodnocení

klavesnice po vysáti vysavačem už jde. díky Všem za pomoc

ještě se chci zeptat na přetažení (třeba ikony) před tím to šlo v poho -

bena*

Také to mám nastavené. Člověk místo shiftu zmáčkne caps a vše se začne psát velkým.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]