Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém ohledně paypalu. Zakoupil jsem zboží na Ebay v aukci, ale pak si nákup rozmyslel kvůli vysokému poštovnému. Prodejci jsem ale poslal peníze za první vyhranou aukci a pak teprve žádal a zrušení všech výher, tudíž i té již zaplacené. Prodejce na to přistoupil a údajně vrátil peníze. Na můj e-mail mi i přišla zpráva od paypalu, že prodejce vrátil platbu. Doslova: ... has issued a full refund for your payment. Jenže na mém paypal účtu je 0 a žádné příchozí platby. Tak mám otázku, kde tedy ty peníze asi mohou být a jak to řešit. Díky
A jak na PayPal peníze vkládáte? Já ho třeba mám propojený s kartou, předpokládám, že mně by to vrátili na účet od té karty.
Při placení mi paypal přímo čerpá peníze z karty. Vlatně mám pořád na Paypalu 0 ,-
Jinak už jsem si na paypalu našel asi tu platbu. Bylo to v položce Refunds. Jen teď ještě bádám, jak to potvrdit, aby se mi to připsalo... Nevíte?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.