Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Facebook stránka - odkaz pouze pro fanoušky

Od: petr270* odpovědí: 2 změna:

Mám dotaz. Na facebooku se teď vyrojila spousta stránek, které fanoušky lákají na nějaký obsah. Podmínka je pouze kliknout na "líbí se mi"a uživateli (novému fanouškovi) se zobrazí odkaz, kde tyto informace najde. Umí tohle někdo? Stránku vytvořit zvládnu, ale tenhle fígl už ne. příklad jedné takové stránky je třeba tady: facebook.com/...

umí to někdo? vrtá mi hlavou jak to funguje :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pearmonik*
hodnocení

2x

na to je hodne moznosti jak to provest, kazdy uzivatel na fb je prihlaseny a v nejake databazi, treba v txt nebo sql, ma ulozene v jakych skupinach je clenem nebo co se mu libi, pak staci jednoduse nacist z databaze jestli je clen dane skupiny a podle toho zobrazit obsah, na to staci napr. zakladni znalost php, nebo v netbeansech ci VS se to da taky pomerne hrave zvladnout, k tomu je temer nekonecne mnozstvi navodu, staci jen cas a trpelivost

Nejlehci jak zacit napis na seznamu php tutorial a pocti si :)

petr270*
hodnocení

no...děkuju za odpověď...tohle jsem si myslel. a...ty se v tom vyznáš? myslíš že by jsi mi na to mohl napsat nějaký script? nevím jestli bych to zvládnul...php jsem opomíjel :) samozřejmě by to nebylo zadarmo. jestli by jsi mi pomohl tak, že bych měl kód který bych zkopíroval a někam vložil (s jednoduchým popiskem kam)...tak ti pošlu 200 na účet. co ty na to? tahle poptávka platí jenom tady a máš přednostní právo :) pakliže nebudeš vědět, dostanou šanci si přivydělat ostatní :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]