Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalejší načítání-čím to je?

Od: knopka* odpovědí: 10 změna:

Ahojky.Čím to je že když kliknu na stránku kde je hodně reklam,flashek a jiných blikaček tak se pomaleji načte,musím počkat než to všechno najede a teprv pak můžu se stránkou manipulovat a když stránka je čistá tak kliknu a hned můžu stránku posouvat,rolovat atd.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pearmonik*
hodnocení

2x

jestli nepotrebujes prave zapnuty flash apod., je spousta doplnku do prohlizecu na zablokovani flashovych reklam, javascriptu nebo javy

tady je na stazeni do firefoxu co mi prvne prislo na googlu pod ruku takze nejspise nebude ten nejlepsi meandthecomputer.blogspot/...

nebo si v prohlizeci zablokuj javascript, neinstaluj do jednoho z prohlizecu flash, javu a vsechno co nepotrebujes v nem mej vypnute pro rychle prohlizeni

mi se osvedcilo pouzivat firefox a operu, na pohodlne prohlizeni je opera podle me nejlepsi a pri hodne spustenych odkazech je firefox o neco malo stabilnejsi a nebre tolik vykonu, takze tam se hodi spise ten, ale na to ma kazdy svuj nazor

hodnocení

1x

No protože to chvíli trvá, než se to všechno načte. Pokud to jsou řádově vteřiny, je to v pořádku.

fidonet*
hodnocení

0x

pomalým internetem, pomalým PC, malou RAM, virem .. vyberte si prosím ... bohužel :(

bena*
hodnocení

0x

To je normální. Ale jestli chcete provést kontrolu počítače na přítomnost spyware, hijacků, adware, tak mi prosím pošlete zpárvu z programu HijackThis. Ty spyware, adware, hijack jsou takové nebezpečné prográmky a soubory, ktteré například zpomalují počítač.

Jak zacházet s programem HijackThis?
Stáhneme si program HijackThis (například zde → hijackthis.de/...) a spustíme instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustíme a klikneme na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne kontrola, která netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotová za 20 vteřin. Po kontrole se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujeme a emailem odešleme na honza.bencik@hotm/.... Pak se na to mrknu.
Až pošlu výsledky, co se má zaškrtnout (fixnout), tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po kontrole zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať fixnete. Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.

knopka*
hodnocení

Ahojky,Bena poslala jsem ti na mejl to logo tak se pak mrkni :) a děkuju!:)

bena*

Knopka, doteď mi nic nepřišlo. Zkuste to znovu nebo to odešlete na nokia9210i@howto.cz

Co se týče prohlížečů, nejraději mám Internet Explorer 8. Dříve jsem používal Mozillu Firefox a jednu chvíli i Operu. Opera sice byla rychlá, ale měla negativní dopad na výkon mého systému. Mozilla Firefox nebyla špatná, ale také - hrozný žrout. Internet Explorer za posledních několik let prošel revolucí a zlepšil se.

knopka*
hodnocení

Už to vidím,email se mi vrátil jako nedoručený tak posílám na ten druhý email.

bena*

Výborně přišlo mi to. Na zprávu jsem se podíval a řekl Vám co a jak, ju?

knopka*
hodnocení

Děkuju všem za odpovědi *pusa*.Tak si budu hrát :).Stáhla jsem si chrome google a oproti mozille alespon u mně je o dost rychlejší.Ale spíš to bude asi mým pc.A můžete mi polopaticky vysvětlit k čemu je ten javascript a ostatní?*andel*

Zdravím no když už patláte pc prohlížeči, doporučím stáhnout Operu a dle obrázků po prvním spuštění zapnout funkci opera turbo tam opravdu poznáte obrovský nárust rychlosti...flash a kupa reklam kolem se stáhne ve vypnutém stavu tj. užasna věc neboť místo reklamy mate jen šedé "play" které po kliknutí rozjede reklamu atd...je to hlavně zvýhodnění při připojení přes pomalý modem či IVM...nevím jak moc ostatní okopčili od "opery" ale v základu vám nabídne automatické vyplňování hesel, opera turbo, vestavěný torrent downloader, vlastní share server, hlasové ovládání, slovníky, auto korekturu textu, emailový klient...atd dále..dle toho co člověk využije...a to vše při zachování svižnosti...

Akorát v dnešní přeflešované době tuším že pc má již slabší střeva jestli už mu je nějaký pátek nebo patří k těm netbookum na ARM architektuře..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]