Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WOW - Nelze se přihlásit

Od: ondrah* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

Chtěl jsem se zeptat jestli je tu někdo kdo hraje hru world of warcraft?

Mám problém s přihlašováním se na www.wow-europe.com i na www.battle.net.

Pokaždé co napíšu login a heslo tak se mi ta objeví hláška:Please activate the Battle.net Authenticator product attached to this account, and enter the six-digit digital code that it generates.

Připadá mi to jako by to po mně chtělo číslo s tý hračky jménem Blizzard authenticator, ale nic takovýho doma nemám ani jsem neobědnával tak nevim no *bzum*.Už jsem asu půl roku nehrál tak nevím co se změnilo atd...

Pak mě jěšte napadá jestli to třeba nesouvisí s tím Terms of use co se musí nově acceptovat bo co.

Snad někdo bude vědet, díkec za jakýkoliv rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lordslayer*
hodnocení

2x

K tomuto problému jsem našel na oficiálním fóru Blizzardu následující:

Hi,
If someone has added a Authenticator to your account then those persons have access to your account name and password.
Either this information has been entered on a third-party website, or you have a keylogger on your system which has logged your details.
I would suggest that you take time to make sure that your system is secure as there is a good chance that you have a Trojan or keylogger present which is putting the security of your PC at risk. Please take time to read through the following support article as it contains a lot of helpful information on how to secure your computer and your account.
eu.blizzard.com/...
For assistance with your account I would recommend that you contact our Account and Billing department for assistance.
Details of how to contact them can be found here.
wow-europe.com/...

ondrah*
hodnocení

Tak to je špatný :(

Asi zavolám na podporu nebo nevim.Dlouho sem na účet nelognul, ale pamatuju si, že sem něco dělal s tím Authenticatorem v nastavení, ale nakonec jsem si to neobjednal, tak jestli sem to nějak neaktivoval, ale to je podle mě blbost.

ondrah*
hodnocení

Tak už jsem zjistil kam co napsat, akorát neumím moc dobře anglicky tak bych potřeboval jestli by někdo mohl přeložit text dole.

Jestli by byl někdo ochoten to přeložit tak bych mu byl velmi vděčný.

TEXT

Dobrý den,
Někdo musel zjistit moje heslo a účet na battle.net/www.wow-europe.com.
Chtěl jsem se přihlásit na Account management a chtělo to po mně 6 čísel z Blizzard Authenticatoru.
Ten já nemám, takže si ho ta osoba co mě účet odcizila musela koupit.
Dále, účet jsem měl frozen a naposled jsem hrál 06-Jan-2010, a na eu.wowarmory.com jsem si všimnul, že moje postavy
mají nové věci a v sekci activity feed je datum z 29-May-2010 což jsem už dávno nehrál.
Tak bych se chtěl zeptat co se stím dá dělat, abych účet dostal zpět.
Děkuji za odpověd.

lordslayer*

V rychlosti jsem to projel translatorem a trosku poupravil, snad to bude stacit.

Hello, somebody had to find my password and account on battle.net / www.wow-europe.com. I tried to log into Account Management and it required me 6 numbers from the Blizzard Authenticator, which I do not know. I had an account frozen and the last time I played 06-Jan-2010, and the eu.wowarmory.com I noticed that my characters have new equipment and look for "activity feed" is the date from 29-Mar-2010 but I could not play. I would like to ask what can I do to regain access to my account. Thank you for your reply.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]