Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DVB-T Tuner

Od: 3ojka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer všem...pořídil jsem si DVB-T tuner Pico stick E-74 od Pinnaclu za nemalé penízky a čekal jsem nerušené sledování ve svém notebooku. Jenže tomu tak není, obraz se každých 10 vteřin začne trhat, zvuk je opožděný a ztrácí se... udaje o kanalu mi ukazuji vysoké hodnoty...kvalita 100 a síla přes 90, přesto obraz neběží plynule :( vlastním mininotebook ASUS EEE PC 1000H který sice není žádnej dábelskej rychlík, ale dle systémových požadavku vyrobce tuneru, by měl požadavky splnovat... Prosím Vás o radu, v čem by mohl být problém...jinak signál chytám v Praze, takže v tom to asi taky nebude...nebo jak zjistit v čem je problém? díky všem za odpovedi... Honza

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Spusť si Správce úloh a podívej se na vytížení systému. Řekl bych, že ten systém to nezvládá.

3ojka*
hodnocení

asi máš pravdu...jakmile obraz běží čistě využití cpu se dostává až na 100 procent...to bude asi ono. Dá se s tím neco udelat treba neco povypinat pri sledovani tv? teda krom koupe nového notebooku :)

Dá se vypnout vše, co může brát procesorový výkon. Nevím, co ti tam všechno běží ale bude to asi jen pár procent

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]