Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem...pořídil jsem si DVB-T tuner Pico stick E-74 od Pinnaclu za nemalé penízky a čekal jsem nerušené sledování ve svém notebooku. Jenže tomu tak není, obraz se každých 10 vteřin začne trhat, zvuk je opožděný a ztrácí se... udaje o kanalu mi ukazuji vysoké hodnoty...kvalita 100 a síla přes 90, přesto obraz neběží plynule vlastním mininotebook ASUS EEE PC 1000H který sice není žádnej dábelskej rychlík, ale dle systémových požadavku vyrobce tuneru, by měl požadavky splnovat... Prosím Vás o radu, v čem by mohl být problém...jinak signál chytám v Praze, takže v tom to asi taky nebude...nebo jak zjistit v čem je problém? díky všem za odpovedi... Honza
asi máš pravdu...jakmile obraz běží čistě využití cpu se dostává až na 100 procent...to bude asi ono. Dá se s tím neco udelat treba neco povypinat pri sledovani tv? teda krom koupe nového notebooku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.